Nieuwsflits week 36 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 36

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 36 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 7 september:

Scheveningen - Vanavond kwam er een melding van een 'persoon te water' bij het Zuidelijk Havenhoofd. De persoon is door het Surf & Rescue Team van de brandweer bij bewustzijn uit het water gehaald. (Foto's: Dean de Bood)

lUifVB.jpg

osZp5f.jpg

6fVETQ.jpg

Donderdag 8 september:

Den Haag - Rond middernacht zijn meerdere eenheden van politie ingezet bij een 'vuurwapen' melding bij een café aan de Loevesteinlaan/Erasmusweg. Agenten droegen kogelwerende vesten. Voor zover bekend is er niemand aangehouden. (Foto's: Piet de Ruijter)

c4UNMY.jpg

41rS52.jpg

jfF1S8.jpg

Vrijdag 10 September:

Naaldwijk - De brandweer kreeg vrijdagmiddag een melding van brand aan de Lange Broekweg. Buurtbewoners belden de brandweer nadat er een explosie was waargenomen die gevolgd werd door een enorme vuurbal.Op de Lange Broekweg aangekomen bleek bij de Trias locatie waar energie opgewekt word door middel van aardgas, na een storing het systeem opnieuw opgestart te zijn.Door nog onbekende oorzaak is hierbij de explosie ontstaan. Voor de hulpdiensten bleek de inzet beperkt.Een geplande open dag op zaterdag 11 September kon vanwege het incident niet doorgaan. (Foto's: Tim de Kleijn)

5uu5bq.JPG

wv5k7y.JPG

94Ewme.JPG

QIAzbN.JPG

4B8d8l.JPG

Nootdorp - Om even voor zeven uur is een persoon gewond geraakt bij een ongeval op de Oudeweg, ter hoogte van het tankstation. Vermoedelijk is een auto in botsing gekomen met een voetganger of fietser. Het slachtoffer is in de ambulance onderzocht. (Foto's: Sam Treewood)

RULaiE.jpg

XrYxhc.jpg

Den Haag - Vanavond rond negen uur kwamen een scooter en auto met elkaar in botsing op de Ruychriocklaan. De scooterrijder raakte daarbij gewond en is onderzocht in de ambulance. het is ons niet bekend of hij ook is vervoerd. (Foto's: Dean de Bood en Calvin de Kleyn)

HyEdxD.jpg

vYYv0v.jpg

1xAYpb.jpg

j5SQsa.jpg

Vrijdag 10 september:

Den Haag - Vanavond hebben agenten met kogelwerende enige tijd gezocht naar een persoon met een vuurwapen op de Schoeplaan. De persoon is niet aangetroffen. (Foto's: Nick van Mourik)

JU3weq.jpg

RDdPFS.jpg

u51m0o.jpg

Zondag 12 september:

Voorburg - Vanavond is op de Parkweg met de kruising Rozenboomlaan een scooter aangereden door een auto. De scooterrijder is onderzocht door het ambulancepersoneel. (Foto's: Sebastiaan Barel)

1xTXMk.jpg

8qMOCR.JPG