Nieuwsflits week 39 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 39

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 39 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 28 september:

Wateringen - Op de Kwaklaan zijn vanmiddag is vanmiddag een scooter met twee opzittenden aangereden door een afslaande auto. De twee personen zijn door het ambulancepersoneel verzorgd. Er is niemand naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Tim de Kleijn)

inPrUq.jpg

MdmL1N.jpg

nuhBER.jpg

Vrijdag 1 oktober:

Den Haag - De bestuurde van een vrachtwagen keek vanochtend raar op toen plotseling een van zijn wielen deels verdween in het wegdek op de Toscaninistraat. Toen de bestuurder uitstapte zag hij dat zijn wiel in een mini 'sinkhole' terecht was gekomen. Later bleek de oorzaak een gebroken leiding te zijn geweest. (Foto's: Ingezonden via de Whatsapp tiplijn)

Fp8F70.jpg

ztJZcp.jpg

gNdOXi.jpg

Den Haag - Op de Burgemeester Patijnlaan zijn vanmiddag een politiebusje en een auto van een diplomaat met elkaar in botsing gekomen. Het lijkt erop dat de bestuurder van de personenauto wilde keren op een plek waar dat niet mocht. Niemand raakte hierbij gewond. (Foto's: Via de Regio15 Tiplijn)

i9yu54.jpg

Zaterdag 2 oktober:

Den Haag - Vanochtend is op de Laan van Wateringseveld een auto tegen een een tramhek aan gereden na een aanrijding met een andere auto. Er is tenminste één persoon onderzocht door ambulancepersoneel. Een gedeelte van het Oosteinde was tijdelijk gestemd. (Foto's: Emjay Dekker)

09BNP1.jpg

AqGAcV.jpg

wIUTty.jpg

Zondag 3 oktober:

Den Haag - Op de Thomsonlaan met de kruising Fahrenheitstraat is een fietsre aangereden door een auto. De fietser is door ambulancepersoneel onderzocht en later zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

I9bKqk.jpg

w5N1q9.jpg

kQNeit.jpg

Den Haag - Bij een ongeval tussen twee voertuigen is vanavond één persoon gewond geraakt. Het ongeval vond plaats op de Zuiderparklaan, ter hoogte van de Velpsestraat. De bestuurder van de groene Opel Corsa is met nekletsel naar het ziekenhuis vervoerd. De Zuiderparklaan in de richting van het Soestdijkseplein was tijdelijk afgesloten voor het verkeer. (Foto's: Nick vd Toorn)

c11fzp.jpg

zJVDCY.jpg

qQ3T4F.JPG

jvJsua.JPG

NsWWpM.JPG

J9FaAV.jpg