Nieuwsflits week 48 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 48

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 48 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 28 november:

Zoetermeer -  Vannacht rond half één werd brand gemeld in een slooppand aan de Boerhaavelaan. Het betrof het voormalige pand van IBM, waar in het verleden al meerdere keren brand was gesticht. Brandweereenheden van kazernes uit Zoetermeer zijn ter plaatse gegaan en zijn op zoek gegaan naar de brandhaard. Daarbij werd de bemanning van twee tankautospuiten ingezet. Het nader bericht was daarom 'middelbrand'. Een brandhaard is echter niet gevonden. (Video en foto's: Sander van den Berg)

CsmmgA.jpg

GGaXph.jpg

RlO8yj.jpg

7Q3wMo.jpg

unFkBw.jpg

XfWEdm.jpg

Dinsdag 30 november:

Den Haag - Op de Laan van Meerdervoort is zijn vanavond twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Politie en een ambulance zijn ter plaatse geweest. Er is door het ambulancepersoneel ten minste één persoon onderzocht op eventuele verwondingen. Er is niemand naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

OQZFDo.jpg

mwIIut.jpg

2dDfX9.jpg

a4Z1OO.jpg

Wassenaar - Rond elf uur vanavond is er brand uitgebroken in een woning aan de Van Cranenburchlaan. De brand kon snel geblust worden. Eén persoon is door ambulancepersoneel onderzocht op rookinhalatie. Mogelijk is de brand ontstaan door een elektrische deken. (Foto's: Herman van der Woude)

gz4Zkj.JPG

U80zqw.JPG

qraVAa.JPG

Ls8AiH.JPG

Woensdag 1 december:

Den Haag - Vanmiddag heeft de brandweer van kazerne Loosduinen een loshangende sierlijst van een flat aan de Waterlandsingel verwijderd. Dit omdat deze dreigde naar beneden te vallen. (Foto's: Tim de Kleijn)

a0nN8j.JPG

aQFLC1.JPG

wJhaO2.JPG

Donderdag 2 december:

Den Haag - Op de Laan van Meerdervoort met de kruising Muurbloemweg is vanmiddag een auto in botsing gekomen met een Randstadrail. Een inzittende van de Randstadrail is door ambulancepersoneel onderzocht op eventuele verwondingen. (Foto's: Nick vd Toorn) 

2n7oJ4.jpg

JbiksA.JPG

ig7LjJ.JPG

T1AiJD.JPG

Vrijdag 3 december:

Zoetermeer - Vanavond rond tien over half elf werden politie en brandweer gealarmeerd voor een melding 'voertuig te water' op het Natuurpad; een fietspad in het Westerpark. Een flink aantal brandweereenheden werd hiervoor op pad gestuurd. Ter plaatse aangekomen bleek dat een automobiliste op het fietspad was terecht gekomen en buiten het pad in een diepe plas was beland. Bestuurster en passagier zijn uit de auto geholpen en hebben een deken gekregen tegen de kou. Daarna moest de bestuurster blazen en bleek dat zij onder invloed had gereden. Zij is meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. (Foto's: Sebastiaan Barel en Herman van der Woude)

xnqFN3.JPG

9f8aJV.JPG

2oRH1K.jpg

OTBGh6.JPG

kfEROh.jpg

iIuzGW.jpg

LJctEA.jpg

Zaterdag 4 december:

Leidschendam - Op de Noordsingel ter hoogte van de Shell is er een kop-staart aanrijding geweest tussen drie auto's. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. (Foto's: Sebastiaan Barel)

wjL0RQ.JPG

CCMiDA.JPG

Zondag 5 december:

Wassenaar - Vannacht rond kwart over twee is op de Dr. Mansveltkade een bestelbusje te water geraakt. Berger Vreugdenhil heeft het busje uit het water gehaald en meegenomen. Er raakte niemand gewond. (Foto's: Herman van der Woude)

eMTiOi.JPG

c84w9v.JPG

WLRDlH.JPG

5e7ZJA.JPG

Zoetermeer -  Op de Oostweg is vanmiddag een auto tijdens het rijden in brand gevlogen. De brandweer heeft de brand geblust, maar van de auto is weinig meer over. (Foto's: Danny Botman)

pEA69j.jpg

Znxgwl.jpg

bQ714e.jpg