Nieuwsflits week 49 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 49

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 49 in de regio hebben afgespeeld.


Donderdag 9  december

Den Haag - Vanmiddag is op de A4 een kop-staart aanrijding geweest tussen meerdere auto's. Rijkswaterstaat heeft na het ongeval twee rijstroken in de richting van Rotterdam afgekruist. Er is niemand gewond geraakt. (Foto's: Sebastiaan Barel)

lbwdt4.JPG

GRuirn.JPG

2amF4F.JPG

Den Haag / Ypenburg - Eind van de ochtend is er brand uitgebroken in een woning aan het Blauw Gildkruid. Het lijkt erop dat de brand is ontstaan in een van de slaapkamers van de woning. De brandweer heeft de brand geblust. Een ambulance is ter plaatse gekomen. Ambulancepersoneel heeft ten minste een persoon onderzocht op rookinhalatie. Het is niet bekend of er iemand naar het ziekenhuis is vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

YJ1a21.JPG

1aAxnc.JPG

fow0Hj.JPG

6vhnWy.JPG

Zaterdag 11 december:

Den Haag - Op de kruising van de Binckhorstlaan met de Zonweg kwamen rond één uur vanmiddag twee auto's met elkaar in botsing. Enkele inzittenden zijn in de ambulance onderzocht, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. Een kindje in één van de auto's heeft voor de schrik een traumabeertje gekregen van de hulpverleners. Bergers Vreugdenhil en BRL hebben beide auto's afgevoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

mvPQZf.jpg

7FAfLY.jpg

S8oMio.jpg

ECyOkH.jpg

NGK5ND.jpg

NSr9Po.jpg