Nieuwsflits week 50 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 50

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 50 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 13 december

Schipluiden – Maandavond raakten twee voertuigen betrokken bij een ongeval op de kruising Lotsweg/Woudseweg. Behalve de politie en ambulancedienst kwam ook de brandweer ter plaatse.

Bij aankomst van de hulpdiensten zaten er nog twee personen in een van de betrokken voertuigen. Na een eerste controle door de ambulancepersoneel konden beiden inzittenden zelfstandig uit het voertuig stappen. Uiteindelijk bleek vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk. (Foto’s: Tim de Kleijn)

Hzkvgi.jpg

WjuU17.jpg

Y1Mmy7.jpg

durzJT.jpg

3aZPr3.jpg

Dinsdag 14 december:

's-Gravenzande - Op de Meidoornstraat hebben vandalen vuurwerk in een holle boom gegooid. De boom is hierdoor gaan branden. De buitenkant van de boom is hierdoor helemaal zwart geworden. Een bewoonster die een brandlucht rook heeft de brandweer gebeld. De brandweer heeft de brand geblust. De gemeente heeft geregeld dat de boom weggehaald zou worden. (Foto's: Gabi Gonzalez)

oPW4WI.jpg

ybUv7F.jpg

GvwJys.jpg

Wo10z2.jpg

PTrXhy.jpg

3V6AXz.jpg

vbEjoc.jpg

ekOU1O.jpg

Woensdag 15 december:

Voorburg - Bij een aanrijding tussen een graafmachine en een voetganger is één persoon gewond geraakt op de kruising Rozenboomlaan en de Parkweg. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeerspolitie doet onderzoek. (Foto's: Sebastiaan Barel)

xeC7SF.JPG

UBjgQa.JPG

2KzQtM.JPG

Vrijdag 17 december:

Rijswijk - Vanmiddag is op de Burgemeester Elsenlaan een kop-staart aanrijding geweest tussen drie voertuigen. Enkele inzittenden zijn door toegesneld ambulancepersoneel onderzocht. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Sander Paardekooper)

LHm7OY.jpg

uqpNJz.jpg

sOh4P8.jpg

Zoetermeer - Vanavond is een stapel afval wat in de buurt stond van de gevel van een pand in brand gestoken. Door de hevige brand sloegen de vlammen tegen de gevel van het naastgelegen pand aan. Hierom kwam de brandweer met spoed ter plaatse. De brandweer heeft de brand geblust. Voor een nacontrole heeft de brandweer het pand betreden en hierna de boel geventileerd. (Foto's: Nick van Mourik)

xlUOln.jpg

NXWWsS.jpg

gzmVQg.jpg

ytKrhM.jpg

9yoxbZ.jpg

Zaterdag 18 december:

Wassenaar -  Aanrijding tussen drie voertuigen op de N44 in de richting van Den Haag. Er zijn enkele personen onderzocht door het ambulancepersoneel, maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. (Video en foto's: Herman van der Woude)

OlqsJb.JPG

nRuzRj.jpg

YguOqr.jpg

03OuH0.JPG

eMl8QT.JPG

9hnNiA.JPG

Zondag 19 december:

Den Haag - Vanavond is op er op de Zuid-Hollandlaan een kop-straat botsing geweest tussen twee auto's. Toegesneld ambulancepersoneel heeft ten minte één persoon onderzocht op eventuele verwondingen. (Foto's: Herman van der Woude)

8v0KBd.JPG

olwriU.jpg