Nieuwsflits week 4 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 4

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 4 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 24 januari:

Den Haag - Eind van de avond is de brandweer uitgerukt voor een 'mogelijk persoon te water'. Een voorbijganger zag een deelscooter in het water liggen en belde hierop de hulpdiensten. Die brandweer heeft een zoekslag gemaakt in het water. Er is niemand in het water aangetroffen. (Foto's: Dean de Bood)

YOrqyy.jpg

73JghW.jpg

xoBR9U.jpg

OCIU0k.jpg

Woensdag 26 januari:

Den Haag - Op de Meppelweg met de kruising Maartensdijklaan is vanochtend een mevrouw op een scootmobiel in botsing gekomen met een auto. De opzittende van de scootmobiel is door het ambulancepersoneel in de ambulance onderzocht. (Foto's: Jim Scheffers)

4IQDLb.jpg

TOm6I6.jpg

R9WscK.jpg

Den Haag - Op de Prins Willemstraat is vanmiddag een kind aangereden door een tram. Het kindje is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Karel de Groot)

NDUbPs.jpg

JAJNT0.jpg

aLtopN.jpg

XQYGZE.jpg

Donderdag 27 januari:

Leidschendam - Vanmiddag is op de Graaf Willem de Rijkelaan een automobilist in botsing gekomen met een tram stel van de HTM. Buiten de materiële schade is er verder niemand gewond geraakt. (Video: Riessepie en foto's: Eef en Sven Mos)

xIlAJo.jpg

gFMfeA.jpg

Zoetermeer - Vanmiddag rond twee uur is een voetganger aangereden op de Muzieklaan. De voetganger raakte bij de aanrijding gewond en is voor extra onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander van den Berg)

SIYykv.jpg

aQ4cgn.jpg

Vrijdag 28 januari:

Pijnacker - De brandweer, ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn ingezet ivm een reanimatie in de Nobelstraat in Pijnacker. De heli was bij Park Berkenoord geland. (Foto's: Sam Treewood)

3nOzKG.jpg

bp8OJO.jpg

C2L4SJ.jpg

Zaterdag 28 januari:

De Lier - Een auto is vanmorgen rond half twaalf op de Zijlweg in een  sloot langs de weg terecht gekomen. De beide inzittenden zijn voor zover bekend niet gewond geraakt, maar zijn gezien hun leeftijd en het natte pak dat ze hadden overgehouden aan het ongeval, even in de ambulance onderzocht. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen. (Foto's: Gabi Gonzalez)

NCoCJS.jpg

VmzT4i.jpg

GJOtJw.jpg

Vrijdag 28 januari:

Rijswijk - Op de Schaapweg met de kruising Professor Meijerslaan zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Eén persoon is door ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Nick van Mourik)

nJ0zGV.jpg

wJqsYX.jpg

NE2IZq.jpg

0tYKGE.jpg