Nieuwsflits week 5 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 5

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 5 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 1 februari:

Den Haag - Vanavond kwamen een fietser en een personenauto met elkaar in botsing. Het ongeval vond plaats op de Melis Stokelaan, ter hoogte van de Leggelostraat. De fietser is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Nick vd Toorn)

8zE4ng.jpg

73lSYG.jpg

TFrVMd.jpg

BYwYMp.JPG

0OYuwL.JPG

Donderdag 3 februari:

Den Haag - Op de Soestdijksekade met de kruising Vreeswijkstraat zijn vanavond twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Ambulancepersoneel heeft ten minste één persoon persoon onderzocht op eventuele  verwondingen. (Foto's: Maarten van Aken)

yy203m.jpg

innHJv.jpg

Vrijdag 4 februari:

Den Haag - Inzet ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT vanmiddag voor een medische noodsituatie in een woning Schenklaan in Den Haag / Ypenburg. De patiënt is met spoed en onder motorbegeleiding vervoerd. Arts MMT reed met de ambulance mee. (Foto's: Koen Jongen)

X1RilQ.JPG

ei7taY.JPG

4HPuZu.JPG

C4WNbF.JPG

Zaterdag 5 februari:

Den Haag - Op de Escamplaan is het einde van de avond ter hoogte van de McDonalds een busje met schade aangetroffen. Over de inzittende(n) en eventuele gewonden is niets bekend. (Foto's: Nick vd Toorn)

NkJOWS.JPG

s0gQ3q.JPG

4lvdUi.JPG

Zondag 6 februari:

Monster - Vanmorgen heeft brand gewoed in een woning aan de Zeereep. Ambulancedienst is ter plaatse geweest om ten minste één persoon te controleren op eventuele rookinhalatie. (Foto’s: Fred vd Ende)

CBpq0b.jpg

8hvlWa.jpg

6YkMrP.jpg

Naaldwijk - Melding 'gebouwbrand' bij de ICI Paris XL in de Molenstraat in Naaldwijk. Het blijkt te gaan om een rookgenerator die af is gegaan in de winkel. Er is geen brand geweest. (Foto's: Danny Botman)

0P8F6X.JPG

qhIRlC.JPG

CyUrnI.JPG

v3ao8h.JPG