Nieuwsflits week 6 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 6

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 6 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 7 februari:

Den Haag - Op de Australieweg is vanmiddag een kop-straat botsing geweest tussen drie voertuigen. Er is ten minste een persoon onderzocht. (Foto's: Remco F. Gerritsen)

VlMAdE.jpg

MXgSl5.jpg

DZCJPR.jpg

Donderdag 10 februari:

Den Haag - Bij een ongeval vannacht op het Hobbemaplein is één persoon gewond geraakt. Twee auto's kwamen door een voorrangsfout met elkaar in botsing. Eén persoon is voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Daan van den Ende)

wQMa3o.JPG

z2DeX8.JPG

boKA8o.JPG

fnv3Q8.JPG

Voorburg - Vanochtend is op de Monseigneur van Steelaan een auto tegen een hoogleiderspaal gereden. De bestuurster is door ambulancepersoneel onderzocht op eventuele verwondingen. Zij hoefde niet mee naar het ziekhuis. (Foto's: Sebastiaan Barel)

WjMjuG.JPG

KgpEL8.JPG

PebpDm.JPG

M6qmE1.JPG

Zoetermeer - Vanavond is rond tien over negen, een fietser aangereden door een auto op de Muzieklaan. De fietser is door het ambulancepersoneel op eventuele verwondingen onderzocht en later zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander van den Berg)

m6E7Xk.jpg

4Tyz7g.jpg

vNKIa1.jpg

AN7RKU.jpg

Vrijdag 11 februari:

De Lier - Op de Reigerlaan heeft vanochtend een ouder zichzelf buitengesloten van zijn auto terwijl er nog een kindje in de auto zat. De brandweer is ter plaatse gekomen om het portier van de auto open te maken. Met wat hulpmiddelen is het gelukt om de auto vanaf buiten open te krijgen, waarna het kindje herenigd kon worden met de ouder. (Foto's: Gabi Gonzalez)

YUBjqi.jpg

EuCclf.jpg

4TPqk2.jpg

Zoetermeer - Rond tien over negen vanavond is op de Meerzichtlaan een auto tegen een maaltijd bezorger aan gereden. De bestuurder van de auto was na het ongeval weggelopen, maar kwam even later weer terug. Toen hij terug kwam is hij aangehouden door de politie. (Foto's: Sander van den Berg)

JidCpG.jpg

XGDeHM.jpg

CHYSsu.jpg

QbZdRp.jpg

Zaterdag 12 Februari:

Wateringen - Bij een ongeval op de Westlandroute is zaterdagmiddag een man gewond geraakt nadat hij met zijn motor ten val kwam. Het slachtoffer was met de motor onderweg over de Westlandroute in de richting van Honselersdijk toen hij ter hoogte van de Van Luyklaan de betonnen rijbaanafscheiding op de rotonde raakte.De ambulancedienst heeft de man voor behandeling aan zijn verwondingen zonder spoed overgebracht naar het ziekenhuis. (Foto's: Tim de Kleijn)

U7lviW.jpg

kgq7Ox.jpg

zBwPPI.jpg

wrgM6q.jpg

Zondag 13 februari:

Pijnacker - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn vanmiddag ingezet ivm een medische noodsituatie in een bedrijf aan de Overgauwseweg. Er is één persoon met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sam Treewood)

xq9CP6.jpg

NJx4ZX.jpg

Uk1RQw.jpg

Voorburg - Op het terrein van een basisschool in de Van Lodensteijnstraat is vanmiddag brand gesticht in een bijgebouw. De brandweer heeft de brand brand snel kunnen blussen. (Foto's: Danny Botman)

ZLtE0Q.JPG

493uie.JPG

eZn32i.JPG

Den Haag - Vanavond is op de Nieboerweg een scooterrijder onderuit gegaan. In eerste instantie was het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam gealarmeerd, maar de inzet hiervan bleek niet nodig. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

yXyYQb.jpg

rAyKFl.jpg

mray7o.jpg