Nieuwsflits week 7 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 7

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 7 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 14 februari:

Pijnacker - Vanmiddag heeft een stuk bosschage aan de Klapwijkseweg in brand gestaan. De brandweer heeft de brand snel kunnen blussen. (Foto's: Sam Treewood)

jttYiq.jpg

Vbrx8t.jpg

3aSSVF.jpg

Zevenhuizen - Vanavond zijn voertuigen van brandweer Haaglanden (Maasland, Wassenaar en Zoetermeer) ingezet ter ondersteuning i.v.m. een 'grote brand' in een woning met een rieten dak op de Molenweg. De brandweer van Wassenaar en Maasland zijn gespecialiseerd in het bestrijden van branden in rieten daken. (Foto's: Remco F. Gerritsen)

2pw02q.jpg

yV8X2F.jpg

Obt03Q.jpg

Dinsdag 15 februari:

Zoetermeer - Vanmiddag is er een brandje geweest in een woning aan het Savelsbos. Omdat de bewoner rook binnen heeft gekregen, is deze onderzocht door het ambulancepersoneel. (Foto's: Sander van den Berg en Sam Treewood)

NiwH93.jpg

2PyUde.jpg

jKVncm.jpg

vjs30I.jpg

Leidschendam - Op de Noordsingel met de kruising Bachlaan is een maaltijdbezorger in botsing gekomen met een auto. De fietser is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Sebastiaan Barel)

MAFhmt.JPG

4nWSj0.JPG

hio1KN.JPG

Woensdag 16 februari:

Den Haag - Op de Lijnbaan met de kruising Prinsegracht is een fietser aangereden door een auto. De fietser is door het ambulancepersoneel onderzocht. Een gedeelte van het kruispunt was tijdelijk afgesloten voor het verkeer. (Foto's: Jim Scheffers)

iIL4eo.jpg

gBwdz1.jpg

SZf3z7.jpg

vee1d6.jpg

Den Haag - Storm 'Dudley' viel qua sterkte mee, maar toch sneuvelden er vanavond en vannacht een aantal bomen, zoals hier op de Cannenburglaan. Daar waaide een boom om en kwam tegen een appartementencomplex aan. De brandweer heeft de meest hinderlijke/gevaarlijke takken verwijderd, maar de rest van de boom laten liggen. Dat is een kluis voor de eigenaar van het appartementencomplex. (Foto's: Tim de Kleyn)

JfXsVA.jpg

LRDEk8.jpg

qVRWMq.jpg

5vPbhC.jpg

0XFFIg.jpg

N6Ygt8.jpg

Den Haag - Op de Van Hogenhoucklaan zorgde diezelfde harde wind voor dat een boom omwaaide. Deze kwam tegen een andere boom aan. De brandweer is ook hier ter plaatse gekomen om erger te voorkomen. (Foto's: Herman van der Woude en Sebastiaan Barel)

bFmWEm.JPG

3ecDZV.JPG

npX2wQ.JPG

4eCNmA.JPG

Den Haag - Op het Han Stijkelplein is een boom omgewaaid en op een geparkeerde auto terecht gekomen. Er vielen geen gewonden. De brandweer heeft de boom van de auto verwijderd. De gemeente zou de boom verder opruimen. (Foto's: Herman van der Woude en Sebastiaan Barel)

GQBfTE.JPG

foxy04.JPG

fPFUbE.JPG

UbXnj3.JPG

CrgmXt.JPG

LVP9rQ.JPG

Den Haag - Op het Schenkviaduct kwamen rond kwart over negen een busje van de Jumbo en een personenauto met elkaar in botsing. Een inzittende werd onderzocht in de ambulance, maar is niet vervoerd. De schade was groot. (Foto's: Dean de Bood)

dHMpPK.jpg

F1f4q4.jpg

cXo0TZ.jpg

5JQZzZ.jpg

Vrijdag 18 februari:

Rijswijk - Op de Madame Curielaan is vanmiddag rond half zes een persoon te water geraakt. Deze is door de hulpdiensten uit het water geholpen en  onderzocht in een ambulance. Of de storm debet was aan de onvrijwillige zwempartij is niet bekend. (Foto's: Danny Botman)

Dtc1nG.JPG

FTD9lR.JPG

q0VROC.JPG

8HYLjH.JPG

JJidBS.JPG

Zaterdag 19 februari:

Wassenaar - Op de Kerkeboslaan is vanochtend een groot lek ontstaan. Omdat het herstel van het lek bemoeilijkt wordt door een boom die daar staat, is de brandweer opgeroepen om de boom te verwijderen. Nadat de boon verwijderd is kan het herstel beginnen. (Foto's: Herman van der Woude)

I42YIN.JPG

YdgUyw.JPG

yPb8d1.JPG

5Uyp6l.JPG

KDLUnn.JPG

Leidschenveen - De brandweer en gemeente zijn vanmiddag al enkele uren bezig n.a.v. stormschade bij een woongebouw langs de Laan van Leidschenveen. Een groot deel van de dakpannen waren hier weggewaaid. (Foto's: Sander Paardekooper)

8VEhDF.JPG

YbbhMp.JPG

KiF2Rx.JPG

nanrZV.JPG

Den Haag - Veel schade bij een ongeval tussen twee auto's op de Binckhorstlaan kruising Zonweg. Eén auto is tegen de zijkant van de andere auto gebotst. Niemand raakte bij het ongeval gewond. Wél staat door het ongeval het verkeer vast. (Foto's: Sander Paardekooper)

men6Kv.JPG

cQ00Yv.JPG

4dZoS5.JPG

eMfmDR.JPG

Zondag 20 februari:

Den Haag - Op de Binckhorstlaan met de kruising Zonweg is een auto tegen een verkeerszuil aangereden. De bestuurder is onderzocht door het ambulancepersoneel. (Foto's: Nick van Mourik)

qu7qCa.jpg

FQCLec.jpg

S9YBqq.jpg