Nieuwsflits week 8 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 8

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 8 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 21 februari:

Wateringen -  Op de rotonde van de Wateringveldseweg met de Westlandseweg heeft de brandweer maandagochtend een boom verwijderd. De boom was door de harde wind van de dagen ervoor schreef gaan staan en kon mogelijk op de weg vallen. Het zaagwerk van de brandweer nam enige tijd in beslag. (Foto's: Tim de Kleijn)

osE6eK.jpg

Mf3Hfb.jpg

HWwyQc.jpg

Voorburg - Op het van Halewijnplein is een aantal dakpannen van een woning naar beneden gevallen. De stoep was rondom de woning gedeeltelijk afgezet met linten, zodat er niemand gewond kon raken door de vallende dakpannen. De brandweer heeft het dak geïnspecteerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

AuN2M8.JPG

uuqJLv.JPG

knmR50.JPG

Z20asQ.JPG

VpFFlq.JPG

Den Haag - Vanmiddag is de brandweer ter plaatse gevraagd in verband met een boom die om dreigde te vallen. De brandweer heeft hand- en spandiensten verricht. (Foto's: Dean de Bood)

KJuhmK.jpg

A8JaBw.jpg

pZB8ke.jpg

AC0mbP.jpg

Den Haag - De ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn vanavond ingezet in verband met een medische noodsituatie in de Esdoornstraat. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel op straat verzorgd en later met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is niet meegegaan met de ambulance. (Foto's: Dean de Bood) 

h5m6tp.jpg

lzMV6b.jpg

AeMmpJ.jpg

Vrijdag 25 januari:

Den Haag - Vanavond heeft er een brandje gewoed in een schoorsteen van een woning aan de Goedendorplaan. De brandweer heeft de schoorsteen geramoneurd. Nader bericht 'kleine brand'. (Foto's: Nick van Mourik)

ZUBUac.jpg

FIgR0T.jpg

jo4qUZ.jpg

zAcDd9.jpg

f5R6TX.jpg

Zaterdag 26 februari

Den Haag - Op de Waalsdorperlaan raakt tijdens werkzaamheden isolatie materiaal in brand. Door de brand komt aardig wat rook vrij. De brandweer schaalt op naar 'middelbrand'. (Foto's: Remco F. Gerritsen en Rene Hendriks)

TyGLrs.jpg

29QwOP.JPG

I6vIFD.jpg

Zondag 27 februari:

Den Haag - In de Reinwardtstraat is een persoon van de trap gevallen. De traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam is ingezet. De heli is geland bij H.V.V. Laakkwartier. Het slachtoffer is onderzocht in de ambulance. (Foto's: Nick van Mourik)

smGnBZ.jpg

gB9QKs.jpg

7xTgXS.jpg

Delft - Op de Brasserskade is vannacht een automobilist uit de bocht gevlogen, door een hekwerk gereden en vervolgens onderaan de berm terecht gekomen. (Video en foto's: Nick van Mourik)

1zQC4f.jpg

V7qr0Y.jpg

fF5aMe.jpg

uVRUlF.jpg