Nieuwsflits week 9 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 9

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 9 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 28 februari:

Zoetermeer -  Vanmiddag rond half twee is een auto van de weg geraakt en 180 graden gedraaid in de middenberm terecht gekomen op de Europaweg. Politie, brandweer, ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden gealarmeerd. De inzet van het MMT werd echter geannuleerd.  Gelukkig vielen de gevolgen mee: één inzittende werd onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Sander van den Berg en Tanjatjuh)

TTSJFv.jpg

xPkj3k.jpg

hxdUQ1.jpg

eHPprE.jpg

E7ng2K.jpg

uDDQm4.jpg

Dinsdag 1 maart:

Den Haag -  De brandweer moest vannacht uitrukken vanwege een voertuigbrand in de Gabriël Metsustraat. Ter plaatse bleek dat er brand woedde in een voertuig welke geparkeerd stond. Ondanks de snelle inzet van de brandweer moet het voertuig als total-loss worden beschouwd. (Foto's: Nick vd Toorn)

IavCGc.JPG

37SY3f.JPG

lyRVUh.JPG

Zoetermeer - Een automobilist is vanavond rond 19.20 uur op de Europaweg met flinke snelheid tegen de vangrail gebotst met zijn auto. De bestuurder is met hulp van brandweerpersoneel uit zijn auto gehaald en in de ambulance onderzocht. Hierna is hij naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Wim Groen)

w67O3R.jpg

pcGmce.jpg

ks8eSP.jpg

Woensdag 2 maart:

Den Haag - Bij een medische noodsituatie op de Ypenburgse Boslaan is de traumahelikopter uit Rotterdam ingezet. Het slachtoffer is met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Jim Scheffers en Lucien de Vries)

f2zpOH.jpg

1QSXve.jpg

kMJ2Uw.jpg

Den Haag - Vanmorgen rond kwart voor elf is een vrachtwagen voor de ingang van de Markthof aan de Gedempte gracht tegen de overkapping gebotst. Hierbij is een glazen plaat naar beneden gevallen. Gelukkig raakte hierbij niemand gewond. De brandweer is ter plaatse gekomen om de situatie weer veilig te krijgen. (Foto's: Rene Hendriks)

rYLRzq.JPG

VUzNO5.JPG

0qOt8q.JPG

Oe0szN.JPG

ai2ZFq.JPG

Vrijdag 4 maart:

Wateringen - Begin van de avond heeft een koelmotor van een koelmotor van een trailer in brand gestaan. De brandweer heeft de brand geblust. (Foto's: Richelle en Tim de Kleijn)

CZ8umi.jpg

f1w4zS.jpg

KV13xG.jpg

8JxN3P.jpg

QqifAR.jpg

Zaterdag 5 maart:

Den Haag - Bij een steekpartij is vanmiddag één persoon, een 42-jarige Hagenaar, zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed (A1) en onder begeleiding van de politie naar het ziekenhuis vervoerd.  Een 58-jarige Hagenaar is als verdachte aangehouden. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

aTvsfP.jpg

7lNWMF.jpg

Zondag 6 maart:

Kwintsheul - De hulpdiensten kregen zondagmiddag rond 17:00 uur een melding van bewoners aan de Hoenderparklaan omdat er rook in hun woning hing. Brandweereenheden uit Kwintsheul, Honselersdijk en Loosduinen kwamen ter plaatse. Na onderzoek bleek dat de rook afkomstig was uit de woning van de buren. Bij de buren stond de openhaard aan. Het vermoeden is dat er een scheur in de schoorsteen zit, waardoor de rook van de openhaard bij de buren naar binnen trekt. De bewoner van de betreffende woning heeft een stookverbod gekregen en zal het euvel moeten laten repareren. (Foto's: Danny Botman)

yLbG4j.JPG

fwGYr2.JPG

S4ZIlY.JPG

8YzkuT.JPG

Hd8Xbs.JPG