Nieuwsflits week 10 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 10

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 10 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 8 maart:

Leidschendam - Vanmiddag rond kwart voor één kwamen een auto en een scooter met elkaar in botsing op de Prinsensingel met de Graaf Willem de Rijckelaan. De scooterbestuurder raakte gewond en is in de ambulance verzorgd. Het is niet bekend of hij ook is vervoerd. (Foto's: Rene Henriks)

DAbz07.jpg

rhu49i.jpg

WrPXuO.JPG

Zoetermeer - Rond kwart over tien vanavond  is brand ontstaan in een appartement in een appartementencomplex aan het Bredewater. Vermoedelijk heeft er een vaatwasser dan wel een. machine in brand gestaan. Dat ging gepaard met veel rook. De brandweer schaalde op naar 'middelbrand'. maar had de brand snel onder controle. (Foto's: Herman van der Woude)

VJdehC.JPG

FaRKQz.JPG

7Qba9B.JPG

kPcnfj.JPG

VsPYF2.JPG

vViSYH.JPG

Woensdag 9 maart:

Honselersdijk - Op de Nieuweweg is vanochtend een gewonde gevallen bij een kop-staart aanrijding. Het slachtoffer is zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Fred vd Ende)

Mn8Kzs.jpg

H83idG.jpg

gcuLkU.jpg

Den Haag - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn ingezet voor een medische noodsituatie in een woning aan de Goeverneurlaan in Den Haag. De traumaheli was geland in de Deimanstraat. (Foto's: Nick van Mourik)

HYMyrQ.jpg

DUrgIA.jpg

xzZFpZ.jpg

JkyXsf.jpg

SWp6it.jpg

Donderdag 10 maart:

Den Haag / Ypenburg - Vannacht heeft er brand gewoed in een woning aan de Anthony Fokkersingel. Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweer heeft de brand geblust. Nader bericht 'kleine brand'. (Foto's: Nick vd Toorn)

Apu0bN.JPG

8Fu7Cr.JPG

Delft - Er werd een brand gemeld in het Reinier de Graaf Gasthuis. Daarom werden brandweer, ambulance en de traumahelikopter gealarmeerd. Uiteindelijk bleek het een klein brandje op de 4de verdieping, wat snel onder controle was (foto's: Sebastiaan Barel)

VAC90q.JPG

vmqeXN.JPG

Vrijdag 11 maart:

Den Haag - Op de Van Hogenhoucklaan is een fietser aangereden door een auto. De fietser is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. (Foto's: Nick van Mourik)

JJQw2B.jpg

9SNgae.jpg

wX8386.jpg

Pf8PnP.jpg

0povJa.jpg