Nieuwsflits week 11 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 11

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 11 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 14 maart:

Den Haag - Op de Lozerlaan, tussen de Erasmusweg en de Melis Stokelaan, botsten vanmiddag rond 14:40 uur drie voertuigen achterop elkaar. Eén inzittende is in de ambulance verzorgd en daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

iRIaaM.jpg

M3SXxR.jpg

NRSAk7.jpg

rpVn8G.jpg

K2ijsY.jpg

6Utsbb.jpg

Pijnacker - Vanavond rond zeven uur ging het mis op het voetbalveld van Oliveo aan de Sportlaan; een speler kreeg volgens getuigen keihard een bal tegen zijn hoofd en raakte buiten bewustzijn. Een ambulance en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden gealarmeerd. Het slachtoffer is verzorgd en is daarna met spoed vervoerd. (Foto's: Sam Treewood)

FgYiG9.jpg

B1RaOt.jpg

Kaf2Y5.jpg

chYzW4.jpg

Dinsdag 15 maart:

Zoetermeer - Op de Australiëweg ter hoogte van van Aalstlaan is vanochtend een kop-staart botsing geweest tussen een camper en een auto. Er raakte niemand gewond. (Foto's: Nick van Mourik)

zlkQKr.jpg

aAWmjW.jpg

i0qZwy.jpg

Den Haag - Op de Erasmusweg in de richting van Den Haag Centrum is vanmiddag een kop-staart botsing geweest tussen drie auto's. Ambulancepersoneel heeft ten minste één persoon onderzocht. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. (Video en foto's: Nick van Mourik)

rof2hO.jpg

DRIyvR.jpg

CDVQMg.jpg

LvBpLt.jpg

LnaQu9.jpg

Honselersijk - Op de Middel Broekweg is een scooterrijder in botsing gekomen met een afslaande auto. De opzittende van de scooter is door het ambulancepersoneel onderzocht en zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Piet de Ruyter)

byY0ki.jpg

Mui2ni.jpg

d1i473.jpg

Woensdag 16 maart:

Den Haag - Vanavond is er brand uitgebroken in een woning in de Leeuwardenstraat. De brandweer heeft de brand geblust. Nader bericht luidt 'kleine brand'. (Foto's: Dean de Bood)

VHYKhH.jpg

emADog.jpg

HVjxyb.jpg

Zoetermeer - Op de Amerikanen kruising Vorstiusrode is een automobilist tegen een verkeerslicht gebotst. Niemand raakte gewond. (Foto's: Sander van den Berg)

RE4uhd.jpg

PSwJNc.jpg

jvVasK.jpg

Donderdag 17 maart:

Kwintsheul - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden vanmiddag rond half twee gestuurd naar de Hoenderparklaan voor een medische noodsituatie in een bedrijf. Uit dankbaarheid ontvingen de mensen van het MMT een plant namens het bedrijf. De patiënt is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

wivAu0.jpg

ZFMD6Q.jpg

rmHUxU.jpg

4DKeXX.jpg

HjwpVr.jpg

Vrijdag 18 maart:

Poeldijk - Vanochtend hebben voorbijgangers een scooter in het water aangetroffen en belde hierop de brandweer. De brandweer heeft in het water gezocht naar eventuele drenkelingen, maar er is niemand aangetroffen. (Foto's: Fred vd Ende)

jiRJps.jpg

tNKILM.jpg

GgwzEb.jpg

Delft - Op de Meerkoetlaan heeft vanmiddag een pannetje op het vuur vlam gevat. De brandweer moest eraan te pas komen om de brand te blussen. Na het blussen heeft de brandweer de woning geventileerd. (Video en foto's: Nick van Mourik)

dQI1SL.jpg

uISrTq.jpg

5XLEQ1.jpg

BiNUX9.jpg

nCKW9O.jpg

hUUIfu.jpg

Den Haag - Op de Goeverneurlaan is vanmiddag een fietsster aangereden door een auto. De fietsster is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Calvin de Kleijn en Nick van Mourik)

fsYJrv.jpg

Lb6FTU.jpg

AB5hYj.jpg

bAuuBR.jpg

Zaterdag 19 maart:

Zoetermeer - Op de Nederlandlaan is vanmorgen rond kwart over elf een scootmobiel aangetikt door een personenauto. De opzittende van de scootmobiel kwam daardoor ten val en raakte gewond. Het slachtoffer is onderzocht in de ambulance. Het is niet bekend of deze ook is vervoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

ygvkRl.jpg

zJkqnY.jpg

8lINnM.jpg

UfgFTL.jpg

Den Haag - In de Tubbergenstraat heeft vanavond brand gewoed in een woning. De brandweer heeft de brand geblust. Een ambulance kwam ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft ten minste één persoon onderzocht op rookinhalatie. (Foto's: Dean de Bood)

nxZMYE.jpg

jO7tcQ.jpg

kE4LGb.jpg

Zondag 20 maart:

's-Gravenzande - De traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam is vanmiddag ingezet bij een medische noodsituatie in een woning aan de Hoflaan. (Foto's: Fred vd Ende)

DkEISk.jpg

7jco4y.jpg

VcOhp7.jpg

oEWzxc.jpg