Nieuwsflits week 12 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 12

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 12 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 21 maart:

Den Haag - Bij de Frederik Hendriklaan is vanmiddag een brandje uitgebroken. De brandweer is ter plaatse geweest en heeft de brand geblust. Nader bericht luidt 'kleine brand'. (Foto's: Dean de Bood)

rZbSEw.jpg

QY7XEW.jpg

MRG9PT.jpg

0n0NRY.jpg

Dinsdag 22 maart:

Den Haag - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn vanmiddag ingezet bij een medische noodsituatie in een woning aan de Valkenboslaan. De traumahelikopter was in de omgeving van het incident geland. (Foto's: Dean de Bood)

DWqd2T.jpg

YIy33J.jpg

Cg01vC.jpg

p7FVRM.jpg

pqDqnM.jpg

Woensdag 23 maart:

-Pijnacker - Op de N470 is vanochtend een kop-staart botsing geweest tussen meerdere voertuigen. Ambulancepersoneel heeft meerdere personen op eventuele verwondingen onderzocht. (Foto's: Sam Treewood)

5vl1Mi.jpg

uSMHFw.jpg

1gWc1N.jpg

ISOXqv.jpg

Donderdag 24 maart:

Rijswijk - Vanmiddag is op de Lindelaan een fietsster aangereden door een auto. De fietsster is zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Calvin de Kleijn)

arIkEi.jpg

3uIpmp.jpg