Nieuwsflits week 13 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 13

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 13 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 28 maart:

Den Haag - Om even over half vier vanmiddag kwamen een auto en een bezorgscooter met elkaar in botsing op de kruising van de Laan van Meerdervoort en de Conradkade. De maaltijdbezorger is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

V6gdHW.jpg

huAkTI.jpg

Khutns.jpg

irxkqu.jpg

2wZWxs.jpg

Q2PqT4.jpg

Voorburg - Vanmiddag is op de Prins Bernhardlaan een auto half te water geraakt. Wat de oorzaak is van het te water raken is niet bekend. Er is niemand gewond geraakt. (Foto's: Ree Hendriks)

Hfnseu.JPG

g1H9Xg.JPG

eXGDch.JPG

Donderdag 31 maart:

Scheveningen - Ter hoogte van Beachclub Wow zouden twee zwemmers in problemen zijn. Dat blijkt mee te vallen; het gaat om twee golfsurfers die inmiddels al op het strand staan. De inzet van de hulpdiensten wordt weer afgebouwd (foto's: Dean de Bood)

0fwTXO.jpg

V1EzbM.jpg

qAuBgj.jpg

Den Haag - Ongeval waarbij een fietsster betrokken was op de Neuhuyskade. Fietsster zat met voet bekneld in fiets. Brandweer heeft de fietsster bevrijd en die wordt nu onderzocht in de ambulance. (Foto's: Herman van der Woude)

Fx8vI7.JPG

702FqH.JPG

Zaterdag 1 april:

Rijswijk - Op de A4 zijn eind van de middag meerdere auto's beschadigd geraakt na een kop-staart botsing. Het is niet bekend of er mensen gewond zijn geraakt. (Foto's: Daan van den Ende)

Z9Mxme.jpg

mPmkfX.jpg

IhfkmS.jpg

Zaterdag 2 april:

Pijnacker - Medische noodsituatie bij een sportvereniging bij de Sportlaan in Pijnacker. De traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam was op een van de velden geland. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sam Treewood)

ell1WJ.jpg

GSZXZK.jpg

zWqeRF.jpg