Nieuwsflits week 14 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 14

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 14 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 4 april:

Scheveningen - Vanmiddag is er een brandje geweest in een tram bij de remise aan het Harstenhoekplein. De brand kon snel geblust worden. (Foto's: Karel de Groot en Nikolai Overbeeke)

H3Mokt.jpg

w3dzjw.jpg

QNSEWa.jpg

Woensdag 6 april:

Den Haag -  Vanavond is de ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel medisch Team uit Rotterdam gealarmeerd bij een medische noodsituatie in een woning aan de Waldeck Pyrmontkade.  (Foto's: Nikolai Overbeeke) 

jICp5U.jpg

KXWbrX.jpg

euZsBd.jpg

Zaterdag 9 april:

Zoetermeer - Vanavond vond er op de kruising van de Europaweg met de Aziëweg een aanrijding plaats tussen een stadsbus en een personenauto. Beide voertuigen liepen flinke schade op. De auto is door berger Vreugdenhil afgevoerd. Of er eer gewonde is vervoerd is niet bekend. (Foto's: Nick van Mourik)

Z1hnjU.JPG

WGdH0e.JPG

gAEIW8.JPG

h6nLb9.JPG

onsyVx.JPG

Den Haag - Vanavond rond half elf zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen op de Ypenburgse Stationsweg. Beide auto's liepen daarbij veel schade op. Totaal drie inzittenden zijn onderzocht in de ambulance, maar er is niemand vervoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

ITggts.jpg

sfC2NT.jpg

NtQHmS.jpg

5sPaxN.jpg

Zondag 10 april:

Den Haag - Vanavond is in een woning aan de Strauslaan een brandje uitgebroken. De brandweer kon de brand snel, met een poederblusser blussen. Nader bericht van de brandweer 'kleine brand'. (Foto's: Nick v/d Toorn)

9qCWMa.JPG

ft25Kb.JPG

b1uUXE.JPG

cgJMXN.JPG