Nieuwsflits week 15 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 15

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 15 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 11 april:

Den Haag -  Vanochtend is op de A4 ter hoogte van afrit Rijswijk een kop-staart botsing geweest tussen een aantal voertuigen. Een ambulance kwam ter plaatse. Ambulancepersoneel heeft ten minste één persoon op eventuele verwondingen onderzocht. (Foto's: Gabi Gonzalez)

ETU7Qg.jpg

Ci8wmc.jpg

2Up3tB.jpg

Donderdag 14 april:

Den Haag - De brandweer van kazerne Scheveningen moest even na twee uur vannacht uitrukken vanwege een voertuigbrand in de Loggerstraat. Bij aankomst van de brandweer bleek dat de eigenaar het voertuig uit de parkeervak had gerold, zodat andere voertuigen niet zouden worden beschadigd. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. (Video en foto's: Dean de Bood)

updv7S.jpg

NK0Vsx.jpg

K86WwM.jpg

Vrijdag 16 april:

Den Haag - Bij het Ter Leedepad is vanavond een brandje geweest. Omstanders belden de brandweer. De brandweer heeft het brandje geblust. (Foto's: Nick van Mourik)

ywadRk.JPG

qLQoG8.JPG

cJPS16.JPG

9CEks5.JPG

Zaterdag 16 april

Den Haag - Onderaan het Schenkviaduct aan de zijde van het Rijswijkseplein heeft zaterdagmiddag een frontale aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's. De politie kreeg een melding binnen van een ongeval met letsel, maar uiteindelijk bleek er niemand gewond te zijn. Een deel van de kruising was gestremd door het ongeval en ook 1 rijstrook van beide rijrichtingen van het Schenkviaduct. Op het Schenkviaduct resulteerde dat in wat filevorming. Een berger is ter plaatse gekomen om beide voertuigen weg te slepen. (Foto's: Sander Paardekooper)

1rdC6H.JPG

dk68f0.JPG

UQfYFN.JPG

YDNtxc.JPG

Den Haag - De traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam is vanmiddag ingezet bij een medische noodsituatie in de Sirtemastraat. De heli is op een grasveldje bij de speeltuin geland. (Foto's: Nick van Mourik)

lxM88L.JPG

jeie1v.JPG

LYF4gJ.JPG

YhcZEK.JPG

Den Haag - Op de Vaillantlaan met de kruising Frans Halsstraat zijn vanmiddag twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Één persoon raakte bij het ongeval gewond en liep een gebroken voet op. Berger Vreugdenhil heeft de auto's meegenomen. (Foto's: Nick van Mourik)

exwsIN.JPG

UcV6QM.JPG

9Iy0c4.JPG

dt3Tnu.JPG

Den Haag - Melding woningbrand in de Schlegelstraat. Volgens omstanders heeft de bewoner zelf een bluspoging gedaan en is daarbij gewond geraakt. Zijn brandwonden zijn door de brandweer gekoeld, waarna het ambulancepersoneel de zorg heeft overgenomen. (Foto's: Nick van Mourik)

kFLLgL.JPG

YeIaL6.JPG

dTACXc.JPG

Zoetermeer - Inzet ambulancedienst en traumahelikopter met MMT vanmiddag voor een medische noodsituatie in een woning aan de Werflaan. De brandweer was er ook, om de patiënt af te hijsen. (Foto's: Richard Remmerswaal)

KslNhL.jpg

AejNqv.jpg

DXpkvQ.jpg

Zondag 17 april:Den Haag - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn vanmiddag gealarmeerd ivm een medische noodsituatie in een woning in de Voltastraat. De traumahelikopter is in de omgeving geland. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

6S87YC.jpg

fFdSvZ.jpg

VOCtGR.jpg

Den Haag - Vanavond is op het terrein van een bedrijf aan de Spoorlaan een elektrisch wagentje, een zogenaamde 'Goupil' in brand gevlogen, vermoedelijk door kortsluiting. De melding kwam aanvankelijk binnen als 'afvalbrand'. De brand zorgde voor veel rook die tot in verre omtrek was te zien. De brandweer had de brand snel onder controle. (Foto's: Alexander Kist en Job Verboon)

qeD4AP.jpg

2Mh1Tl.jpg

DCn9S0.jpg

piZq8I.jpg