Nieuwsflits week 16 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 16

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 16 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 18 april:

Den Haag - Rond vier uur vannacht is een auto op de Gevers Deynootstraat in brand gevlogen. De brandweer heeft de brand geblust. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. (Foto's: Dean de Bood)

8Ap9Co.jpg

xAkqoV.jpg

jEOY9h.jpg

Den Haag - Op de Parallelweg met de Ter Borchstraat klaptr vanavond een auto tegen een boom. Het lijkt een eenzijdig ongeval. De verwondingen van de bestuurder lijken mee te vallen; hij kan 'op eigen kracht' uit de auto stappen en naar de ambulance toe lopen (Foto's: Calvin de Kleijn)

wlzx8X.jpg

gJeYeM.jpg

6jGqFM.jpg

Den Haag - Vanmiddag is de brandweer uitgerukt ivm een brandje op een balkon bij de Sportlaan. Het is niet bekend wat er precies in brand heeft gestaan, m aar de brand kon snek worden geblust. (Foto's: Nikolai Overbeeke en Dean de Bood)

mB82Lr.jpg

cXAATt.jpg

uvNRU9.jpg

Dinsdag 19 april:

De Lier - Vanochtend is bij de Jogchem van der Houtweg één persoon zwaargewond geraakt bij een bedrijfsongeval. Het gebeurde rond half negen bij bouwterrein 'De Jong Verpakkingen'. Politie, brandweer, ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam werden met spoed gealarmeerd. Wat zich binnen heeft afgespeld is niet bekend. Het slachtoffer is met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

q9t0wh.jpg

pKZZCj.jpg

zCii4O.jpg

Woensdag 20 april:

Den Haag - De brandweer is vanochtend ingezet omdat de remmen van een bestelwagen waren vastgelopen op de Junostraat. De brandweer heeft de remmen 'gekoeld'. (Foto's: Jim Scheffers)

2ujbh5.jpg

Z9OVdT.jpg

eARizm.jpg

Den Haag - Rond zeven uur vanavond is er brand uitgebroken in een schuurtje op de Koningin Emmakade. De brand was zo fel, dat de vlammen tegen de naastgelegen woning aan sloegen (Foto's: Nikolai Overbeeke)

AyEjwd.JPG

oGtJE3.jpg

A8Kkzy.jpg

4wdhDC.jpg

e5ZnpU.jpg

Den Haag - Veel schade bij een ongeval tussen twee voertuigen op de Prins Clauslaan met het kruispunt Theresiastraat. Bij het ongeval raakte niemand gewond. (Foto's: Herman van der Woude

fBqzZy.JPG

8X6XAC.JPG

AyEjwd.JPG

Zaterdag 23 april:

Voorburg - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden vanmiddag gestuurd naar de Koningin Wilhelminalaan in verband met een medische noodsituatie in een woning. De heli is geland in het Corbulopark. De brandweer is ter plaatse geweest voor het afhijsen van de patiënt. (Foto's: Jim Scheffers)

LzF1ol.jpg

EJ57Oj.jpg

eEYTs8.jpg

Rijswijk -= Rond kwart over twaalf botsten twee auto's op elkaar op de Schaapweg, nabij het tankstation op de kruising met de Sammersweg. De witte auto had net het tankstation verlaten en de andere auto kwam net bij de verkeerslichten aan rijden. Eén inzittende is in de ambulance verzorgd, maar is niet vervoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

laF2PE.jpg

vGkUEX.jpg

W0IiqV.jpg

KzMic2.jpg

Zondag 24 april:

Den Haag - Vanmiddag rond half vier is er brand uitgebroken in een schuurtje op het Laagveen. Het is niet bekend waardoor de brand is ontstaan, maar de brand veroorzaakte veel schade. De brand kon worden geblust door de inzet van één tankautospuit; het nader bericht was dan ook 'kleine brand'. (Foto's: Tim de Kleyn)

udFBRu.JPG

IJjclF.JPG

ybDIO5.JPG

pGQI2p.JPG

Zoetermeer - Op de Industrieweg is een quad tegen een container aan gebotst. De bestuurder van de quad is door het ambulancepersoneel onderzocht en later met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Erik)

H0IIew.jpg

2Er8l5.jpg

Voorburg - In de Parktunnel op de N14 in de richting van Scheveningen is een kop-staart botsing geweest tussen twee auto's. Niemand raakte bij het ongeval gewond. (Foto's: Nick van Mourik)

7moq3K.JPG

P16ALO.JPG

kzJty2.JPG

snV0PL.JPG