Nieuwsflits week 17 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 17

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 17 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 25 april:

Den Haag - Op de Nettelhorststraat breekt een klein brandje in de woning uit. Een aantal omwonenden worden gecontroleerd op rook inhalatie, maar uiteindelijk hoeft er niemand naar het ziekenhuis (foto's: Gaby Gonzalez)

p7rBmL.JPG

aQbKdn.JPG

faX9Hw.JPG

qwbrdQ.JPG

Woensdag 28 april:

De Lier - Op de Burgemeester van der Goeslaan is een kop-staart botsing geweest. Enkele inzittenden zijn door het ambulancepersoneel onderzocht, maar niet vervoer. (Foto's: Gabi Gonzalez)

AdIAp2.JPG

vRntw5.JPG

GSYaQn.JPG

ddkJ8F.JPG

Zoetermeer - Kopstaart aanrijding drie auto's op de Afrikaweg. Enkele personen zijn even onderzocht maar worden niet vervoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

zZvJAV.jpg

9UvHBS.jpg

pl1tm9.jpg

FEJgqo.jpg

Vrijdag 29 april:

Den Haag - Op de Escamplaan is vanavond een automobilist de macht over het stuur verloren en met zijn auto tegen een lantaarnpaal tot stilstand gekomen. De bestuurder is door toegesneld ambulancepersoneel op eventuele verwondingen onderzocht, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Nick van Mourik)

kaw40q.JPG

1F57rP.JPG

lVBGia.JPG

k6I2yO.JPG

NkBfCX.JPG

Zaterdag 30 april:

Den Haag - De Thomsonlaan is vanmorgen enige tijd afgesloten geweest. Er stond daar een onbeheerde koffer bij een geldautomaat. De TEV kwam ter plaatse, er zaten geen explosieven in de koffer. Politie heeft de koffer meegenomen. (Foto's: Daan van den Ende)

jw9t8T.JPG

eUGHAC.JPG

U3ngWc.jpg

Den Haag - Melding 'auto te water' op de Kampioensingel. Auto is weliswaar niet te water geraakt, maar de schade zal er niet minder om zijn. Niemand gewond geraakt. (Foto's: Sebastiaan Barel)

xgYidn.JPG

T8xTs7.JPG

VYshR6.JPG

Zoetermeer - De traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam is vanavond ingezet bij een medische noodsituatie bij de Malta. (Foto's: Martin van Oostveen)

SMrnng.jpg

3vkPCZ.jpg

Zondag 1 mei:

Leidschendam - Bij het Valkhof is een brandje geweest in een berging van een woning. De brandweer heeft de brand geblust. Een bewoner is onderzocht in de ambulance ivm eventuele rookinhalatie. (Foto's: Sebastiaan Barel)

Khzvat.JPG

80sT7k.JPG

XynIHR.JPG

Voorburg - Aanrijding auto en fietsster geweest op de kruising Monseigneur van Steelaan met de Koningin Julianalaan. De fietsster is in de ambulance onderzocht. (Foto's: Sebastiaan Barel)

N4IfSf.JPG

9PO8TV.JPG

v4EZQv.JPG

Den Haag -  Op de Juliana Van Stolberglaan kruising Laan van Nieuw-Oost-Indie is vanavond een scooter in botsing gekomen met een auto. De opzittende van de scooter is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Herman van der Woude)

lavgf8.JPG

pl0lGa.JPG