Nieuwsflits week 20 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 20

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 20 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 16 mei:

Den Haag - De brandweer is vanavond uitgerukt voor een melding 'gebouwbrand' in de Gentsestraat. De brandweer heeft gezocht naar een brandhaard, maar deze is niet aangetroffen. (Foto's: Dean de Bood)

Eg3EBa.jpg

1jllUD.jpg

mqEeBy.jpg

LyeJv8.jpgWoensdag 18 mei:

Den Haag - De brandweer moest vanavond uitrukken vanwege een voertuigbrand aan de Suezkade. Bij aankomst bleek dat er een geparkeerd busje voor een deel in brand stond. Ondanks de snelle inzet van de brandweer moet het voertuig als verloren worden beschouwd. Brandstichting wordt niet uitgesloten. (Foto's: Nick vd Toorn) 

82uspJ.JPG

ZfafCo.JPG

v0ogLi.JPG

Donderdag 19 mei:

Den Haag - Vanochtend is er brand uitgebroken in een woning aan de Houtzagerssingel. De brandweer kon de brand snel blussen. Er zijn vier woningen ontruim ivm de rook. (Foto's: Dejan Jeremic)

7RD8tq.JPG

BucVHu.JPG

AUlQul.JPG

1RcWlr.JPG

Den Haag - Bij de Ary van der Spuyweg is een persoon ten van gekomen met een scooter. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Dean de Bood) 

aexSOq.jpg

ntmgwr.jpg

b9HQfM.jpg

Den Haag - Vanavond is op de Lobelialaan grofvuil/meubels in brand gestoken. De rookwolken waren in de omgeving zichtbaar. De brandweer heeft de brand geblust. (Foto's: Nick vd Toorn)

CHKpsN.JPG

gkQXmh.JPG

RRTwMC.JPG

Delft - Op de Kortenhoeve met de kruising Hoflandendreef zijn twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Één persoon is door het ambulancepersoneel onderzocht. (Foto’s: Nick van Mourik)

dOUZls.jpg

u5fwXt.JPG

mXfKx4.jpg

Den Haag - Bewoners van een woning in de Velpsestraat hebben vanavond de politie gebeld omdat zij dachten dat er inbrekers in hun huis zouden zitten. De politie heeft de woning betreden, maar troffen geen inbrekers aan. (Foto’s: Nick van Mourik)

N6iE4A.JPG

0Ex56d.JPG

OwZuFo.JPG

2Pwjiu.JPG

XVOL0h.JPG

Zondag 22 mei:

Den Haag - Op de Groot Hertoginnelaan zijn vanmiddag een motorrijder en een fietser met elkaar in botsing gekomen. De fietser is door toegesneld ambulancepersoneel onderzocht. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

ALrWjj.jpg

iwsG2S.jpg

CdPgFQ.jpg