Nieuwsflits week 21 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 21

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 21 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 23 mei:

Den Haag - Aanrijding auto en maaltijdbezorger in de Van Musschenbroekstraat. De maaltijdbezorger is door het ambulancepersoneel onderzocht en daarna zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Robert-John Henderson)

BGdMzQ.jpg

Jy3v7X.jpg

Naaldwijk - De brandweer is vanavond bezig geweest met het vangen van jonge eendjes in een duiker aan de Lange Broekweg. Uiteindelijk konden ze er voorlopig maar eentje vangen; die is herenigd met moeder eend. (Foto's: Gabi Gonzalez)

virHvS.jpg

JsWCTW.jpg

CwrJ9o.jpg\\

Woensdag 25 mei:

Pijnacker - Scooter vs auto op de Hesselt van Dinterlaan. Bij het ongeval raakten de opzittenden van de scooter gewond. Zij zijn met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

aC6hJh.jpg

AEklZF.jpg

Den Haag - Vanmiddag is er een 'kleine brand' geweest in een woning aan de Kanaalweg. De brandweer heeft de brand geblust. Er raakte niemand gewond. (Foto's: Dejan Jeremic)

XEPhW2.jpg

K13Mkw.jpg

QUjqTg.jpg

Delft - Aanrijding vanavond tussen twee auto's op de A13 in de richting van Rotterdam tgv Delft Noord. Eén rijstrook was afgekruist. (Foto's: Fleur Paardekooper)

qSP3NF.jpg

u2HATz.jpg

ttvIhD.jpg

Rijswijk - Twee auto's zijn vanavond met elkaar in botsing gekomen op de Generaal Spoorlaan. Eén van de bestuurders is door het ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Calvin de Kleijn)

x7K9L9.jpg

jjrhDg.jpg

Donderdag 26  mei:

Den Haag - Op de Weimarstraat ter hoogte van de Jumbo is een scooter in botsing gekomen met een auto. De bestuurder van de scooter is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Nikolai Overbeeke en Nick van Mourik)

nyrPq6.JPG

NIPInV.JPG

tCriZq.jpg

XtoMea.jpg

2pRlE7.JPG

Den Haag - De brandweer is voor de tweede keer vandaag uitgerukt voor een kat in de boom op de Loevesteinlaan. De kat wilde vanochtend niet uit de boom komen, daarom deed de brandweer vanavond een tweede poging. Een brandweerman is met een ladder naar boven geklommen om de kat uit de boom te halen. Tot de brandweerman omhoog klom ging de kat nog verder de boom in. Omdat de brandweer niet (veilig) bij de kat kon komen hebben zij besloten het beetje te laten zitten. De eigenaar van de kat heeft een bakje voer onder aan de boom neergelegd in de hoop dat de kat vanzelf naar beneden komt. (Foto's: Nick van Mourik)

jkE6d7.JPG

4VNfVq.JPG

YzOh5s.JPG

HgdLkY.JPG

tqLeiG.JPG

1Ux3pf.JPG