Nieuwsflits week 26 | Regio15.nl
DutchEnglish

Nieuwsflits week 26

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 26 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 27 juni:

Honselersdijk - In een tuin achter een woning bij de Dijkstraat heeft een gasfles in brand gestaan. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft de gasfles geblust/gekoeld. (Foto's: Ivar Gieles)

l7TDN5.JPG

vjXG2H.JPG

fr12ti.JPG

's-Gravenzande - Vanochtend zijn de hulpdiensten ingezet bij een bedrijf aan de Galgeweg. Politie, ambulancepersoneel en de traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Fred vd Ende)

GvHg5c.jpg

lf7Zsm.jpg

DQ1Frm.jpg

tUOVko.jpg

X1xv45.jpg

Den Haag - Op de Dierenselaan is de bliksem ingeslagen in een schoorsteen. Gelukkig op de grond niemand gewond geraakt door de brokstukken. Een meeuw heeft de klap helaas niet overleefd. (Foto's: Nick vd Toorn)

MPnw6Z.JPG

2rcx0m.JPG

rPYcJU.JPG

Den Haag - Rond half zeven vanochtend is er brand uitgebroken in een woning aan de Beetsstraat. De brand was snel onder controle, waarna de brandweer de woning kon ventileren. (Foto's: Rene Hendriks)

RhHUFx.JPG

iaAIJq.JPG

0w9dhJ.JPG

Den Haag -  Op de Binckhorstlaan/Plutostraat zijn een motorrijder en een busje met elkaar in botsing gekomen. Bij het ongeval raakte de motorrijder gewond. (Foto's: Dean de Bood)

uvhjQB.jpg

yI7TZO.jpg

QmlYQ3.jpg

Zondag 3 juli:

Den Haag - Op de Sportlaan heeft vannacht een ongeval plaatsgevonden. Hierbij is buiten de auto van de veroorzaker ook een geparkeerd voertuig beschadigd geraakt. De bestuurder welke het ongeval heeft veroorzaakt is door de politie aangehouden. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

PyHYJy.jpg

tVeivG.jpg