Nieuwsflits week 27 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 27

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 27 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 4 juli:

Rijswijk - Op de A4 bij Leidschendam in de richting van Amsterdam heeft vanochtend een ongeval plaatsgevonden. Een flinke file was het geval. (Foto's: Rene Hendriks)

DzS3Qy.JPG

97Yfei.JPGVrijdag 8 juli:

Wateringen - Vrijdagmiddag moest de brandweer uitrukken voor een brand in een tuinhuisje aan de Frankenthaler in Wateringen. Naast het tuinhuisje hebben ook enkele schuttingen van twee woningen forse schade opgelopen door de brand. Er raakte niemand gewond. (Foto's: Tim de Kleijn)

U8SacR.jpg

MelL55.jpg

udac8x.jpg

BMnRpy.jpg

Vrijdag 8 juli:

Delft - In de Van Oldenbarneveltstraat heeft een mevrouw een plastic tasje met daarin een sleutelbos per ongeluk in een ondergrondse container gegooid. De brandweer heeft het tasje met de sleutels uit de container gehaald. (Foto's: Daan van den Ende)

gFnv0z.JPG

clMaH6.JPG

ZT8Uzy.JPG

N5EBXN.JPG

Zaterdag 9 juli:

Den Haag - De brandweer heeft op de Leyweg een gebroken glasplaat verwijderd die voor een gevaarlijke situatie zorgde. (Foto's: Daan van den Ende en Nick van Mourik)

frKA5Z.JPG

EMWnUx.JPG

D7tWIb.JPG

BX5QqH.JPG

Ylle2U.JPG

Zaterdag 9 juli:

Rijswijk - Rond tien voor half één kwamen een auto en een scooter met elkaar in botsing op de kruising van de Huis te Landelaan met de Karel Doormanlaan. De scooterbestuurder is in de ambulance onderzocht; hij hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

rglHNy.jpg

Qist2s.jpg

44EgsJ.jpg

Den Haag - Vanmiddag rond kwart voor één ontstond er op de Moerweg een kop-staart aanrijding tussen twee voertuigen. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd. De Moerweg was enige tijd dicht tussen het Erasmusplein en de Melis Stokelaan. (Foto's: Jim Scheffers)

zDqOTC.jpg

9gHkCX.jpg

jVpGuX.jpg

0AACjS.jpg