Nieuwsflits week 32 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 32

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 32 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 9 augustus

De Lier - Vanochtend is er brand uitgebroken in de transformatorruimte van een tuinbouwbedrijf aan de Hoefweg. Eén persoon is door ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Fred van der Ende)

aCo8a4.jpg

U7OGRC.jpg

r6tNlm.jpg

vDCnjO.jpg

Iz2GF2.jpg

Kwintsheul - De brandweer is vanmorgen uitgerukt voor een bermbrand op de Lange Wateringkade. De brand is door de brandweer geblust. (Foto's: Tim de Kleijn)

HebNEz.jpg

7cexAR.jpg

3Pz2dT.jpg

2RXUso.jpg

Zaterdag 13 augustus:

Rijswijk - Vanavond heeft in de P. Werthweynstraat een gedeelte van een boom in brand gestaan. Buurtbewoners hebben de eerste vlammen kunnen doven met emmers water, waarna de brandweer de rest kon blussen. (Foto's: Nick van Mourik)

mj3Pep.JPG

2uTDeh.JPG

mCVFiY.JPG

Zondag 14 augustus:

Rijswijk - Rond half vier vannacht zijn op de Prinses Beatrixlaan kruising Wethouder Brederodelaan twee auto's tegen elkaar gebotst. Eén persoon is door het ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Nick van Mourik)

ccp4eo.jpg

XMUNjE.JPG

TrZa6d.JPG

kmK1HV.JPG

Den Haag - Op de Soestdijksekade is vannacht rond kwart voor vier een automobilist tegen een boom aan gebotst. De bestuurder van de auto is door het ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Nick van Mourik)

PVIlNI.JPG

A5F0jJ.JPG

oURMZ3.JPG

Tm1HqI.JPG