Nieuwsflits week 33 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 33

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 33 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 15 augustus:

Zoetermeer -  De routes van tram 3 en 4 zijn opgesplitst geweest ivm takken die op de bovenleiding en rails waren gevallen ter hoogte van station Voorweg. (Foto's: Ivar Gieles)

76gg61.jpg

rvuBR7.jpg

Den Haag - Bij een kop-staart aanrijding op de Laan van Wateringseveld ter hoogte van de Madridweg is maandagmiddag een automobilist gewond geraakt. De automobilist is door ambulancepersoneel voor behandeling overgebracht naar een ziekenhuis. De inzet van de opgeroepen brandweer bleef beperkt tot enkele hand- en spandiensten. (Foto's: Tim de Kleijn)

69zXXX.jpg

27mAsg.jpg

LEz8lA.jpg

3dnVAJ.jpg

Dinsdag 16 augustus

Den Haag - Vanmiddag vond op de Scheveningseweg met de Jacob Catslaan een aanrijding plaats tussen een personenauto en een PicNic wagentje. Er vielen geen gewonden. De boodschappen zijn overgeladen op een ander wagentje. (Foto's: Dean de Bood)

5a2HxN.jpg

ZvKslL.jpg

KZLUgO.jpg

r8scBt.jpg

Voorburg - Op de kruising N14/Noordsingel (oftewel het Hraniceplein) raken twee auto's elkaar. Daarbij ontstaat veel (blik)schade. Om het ongeval veilig af te handelen wordt de tunnelbuis van de Vliettunnel richting Wassenaar tijdelijk afgesloten (foto's: Rene Hendriks)

6i1LL4.JPG

Xjuz0t.JPG

Lik273.JPG

Vrijdag 19 augustus

Den Haag - De politie trof even na half twaalf in de avond een gewonde man aan op de Rijswijkseweg nabij de Goudriaankade. Vanwege de verwonding van de man, heeft de politie een plaats delict afgezet. Doorgaand verkeer richting het Rijswijkseplein was gestremd en moest omrijden. Het gewonde slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft op de vindplek en in de woning van de man onderzoek gedaan. Zij gaan er na hun onderzoek vanuit dat de man mogelijk onwel was geworden en daarbij ongelukkig ten val was gekomen. (Foto's: Sander Paardekooper)

QGLYnJ.JPG

dMWlLv.JPG

KN12Du.JPG

PuTtUG.JPG

Zaterdag 20 augustus:

Leidschendam - De traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn vanmiddag ingezet bij een medische noodsituatie bij de Grutto in Leidschendam. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

DBVbTC.jpg

G0pytt.jpg

FrLHfQ.jpg

aWt1yh.jpg