Nieuwsflits week 34 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 34

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 34 in de regio hebben afgespeeld.


Donderdag 25 augustus:

Den Haag - De intercity naar Den Haag kon vanmiddag tegen vier uur niet verder rijden dan station Laan van NOI door een smeulende biels. Personeel van de NS heeft het smeul-brandje zelf met een brandblusser geblust. (Foto's: Bob van Keuken)

gcOYdU.jpg

2El8KZ.jpg

KfGYpc.jpg

Wateringen - Op de N211/Wippolderlaan zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt bij een kop-staart botsing. Beiden zijn zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Danny Botman)

72o8IB.jpg

4gwlNJ.jpg

FrAyYG.JPG

Den Haag - Ongeval tussen een auto en een scooter op de President Kennedylaan / Aert van der Goesstraat. De scooterrijder is door het ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Dean de Bood)

K2TdYW.jpg

GIsSIN.jpg

CEq4vK.jpg

bhKnEc.jpg

Vrijdag 26 augustus:

Leidschendam - Op de A4 heeft vrijdagmiddag een kop-staart aanrijding plaatsgevonden op de parallel rijbaan tussen de oprit bij Leidschendam en het Prins Clausplein. 1 rijstrook was dicht en een van de inzittenden is ter plaatse nagekeken in de ambulance. (Foto's: Sander Paardekooper)

bB4Lng.JPG

zPJyDS.JPG

Vrijdag 27 augustus:

Naaldwijk - Vanochtend is langs de waterkant aan de Geestweg een scooter gevonden. Brandweerlieden hebben zoekslagen in het water gemaakt voor een mogelijke drenkeling. Er is niemand in het water aangetroffen. De scooter is in beslag genomen, de politie heeft hem meegenomen. (Foto's: Gabi Gonzalez)

3MQGKX.jpg

xqmrVO.jpg

Vp9JQG.jpg

G9diWD.jpg

Den Haag - Vanavond heeft op de Maurits de Brauwweg een deelscooter in brand gestaan. De brandweer heeft de scooter geblust, maar de scooter is total loss. (Foto's: Dean de Bood)

PJVlq9.jpg

QCnLJh.jpg

Cr0ADC.jpg

Kj9tLw.jpg

Zaterdag 28 augustus:

Ter Heijde - Vanmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen twee auto's op de Karel Doormanweg. Er zijn een aantal personen onderzocht. (Foto's: Fred vd Ende)

OFxBfx.jpg

eEuogg.jpg

IAWs5J.jpg