Nieuwsflits week 39 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 39

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 39 in de regio hebben afgespeeld.


Naaldwijk - Vanmiddag rond kwart over één is op de Secretaris Verhoeffweg een veegwagentje van de gemeente in botsing gekomen met een personenauto. Politie, ambulance en de brandweer werden voor dit ongeval gealarmeerd. De automobilist zat niet bekneld, maar kon echter niet het voertuig via de linker voorportier verlaten. Brandweermensen hebben hem geholpen de auto aan de rechterkant te verlaten. De automobilist raakte niet dan wel licht gewond. (Foto's: Gabi Gonzalez)

guxiqm.jpg

JhPebh.jpg

5VXTos.jpg

F18BWo.jpg

Den Haag - De beruchte 'horrorpoller' op de Escamplaan kreeg vanmiddag rond half vier voor de 41e keer een ongenode gast. Een automobilist botste op een van de pollers terwijl hij - volgens getuigen - achter een bus aan was aan geglipt. De schade aan de auto viel weliswaar mee, maar de poller liep voor de zoveelste keer schade op. (Foto's: Rick Brouwer, Wim F. Abbenhuis en bewoner Escamplaan)

Uapjyw.jpg

CohPtK.jpg

JRoZJG.jpg

AmuRpu.jpg

GHDbxw.jpg

Den Haag - Een vrachtwagenchauffeur van de Action verkeek zich vanmiddag op een boom die op het trottoir op Het Kleine Loo stond en gedeeltelijk boven de weg uitstak. De oplegger liep hierbij schade op. Er vielen geen gewonden. (Foto's: Machiel Janssen)

hQORyk.jpg

LbMih2.jpg

ZAvb0n.jpg

Dinsdag 27 september:

Rijswijk - In de Klaroenstraat is vanmiddag een auto te water geraakt. Er is niemand gewond geraakt. Een berger heeft het voertuig uit het water gehaald. (Foto's: Daan van den Ende)

l5n2XX.JPG

hKhhiH.JPG

Donderdag 29 september:

Pijnacker - De ambulancedienst en traumahelikopter met het MMT zijn vanochtend ingezet bij een medische noodsituatie in de Maartje Offersstraat. De traumahelikopter is in de omgeving geland. (Foto's: Sam Treewood)

tffVfp.jpg

8DzXXB.jpg

65nOAr.jpg

Zaterdag 1 oktober:

Naaldwijk - Op de Grote Achterweg heeft vanmorgen een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto's. Twee personen zijn door ambulancepersoneel onderzocht/ (Foto's: Gabi Gonzalez)

pay62A.JPG

ub8XrO.JPG

rZG6gT.JPG

Den Haag - Bij een ongeval op de Van Alkemadelaan, ter hoogte van de Bronovolaan, is vanochtend één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel onderzocht en daarna zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd.  De rijbaan richting Voorburg was enige tijd afgesloten.(Foto's: Jonathan de Bruijn)

sHuyWZ.JPG

IhDoL5.JPG

LVnYCx.JPG

Zondag 2 oktober:

Den Haag - In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee opzittenden van een scooter gewond geraakt bij een valpartij op de Groot Hertoginnelaan. Beiden zijn naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

zOhuUB.jpg

fIiznY.jpg

fX42Ps.jpg