Nieuwsflits week 40 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 40

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 40 in de regio hebben afgespeeld


Maandag 3 oktober:

Naaldwijk - Op de Burgemeester Elsenweg zijn een vrachtwagen en een auto met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van de auto raakte hierbij gewond en is zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

JnsmSl.JPG

CSwzfu.JPG

wfsKK8.JPG

Poeldijk - In een woning aan de Wateringseweg heeft een wasmachine in brand gestaan. De bewoners zijn kort opgevangen bij het bedrijf ernaast. (Foto's: Gabi Gonzalez)

VzUhXG.JPG

a9Xywu.JPG

81P3v2.JPG

Vrijdag 7 oktober:

Den Haag - Op de Sportlaan heeft een alerte verkeersregelaar een beginnende autobrand geblust met een handblusser. De brandweer is ter plaatse gekomen voor het nablussen van de auto. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

RNogXB.jpg

KfsP9J.jpg

9ZE7XK.jpg

metjJI.jpg

Pijnacker - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn vanmiddag ingezet bij een medische noodsituatie bij de Zilverreigerdreef. De traumahelikopter was in de omgeving van het incident geland. (Foto's: Sam Treewood)

mmzlN2.jpg

1XE0fP.jpg

XS45l6.jpg

XSf1MA.jpg