Nieuwsflits week 41 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 41

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 41 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 10 oktober:

Den Haag - Op de Bierkade zijn vanmiddag een aantal ruiten van een bus (lijn 22) gesneuveld na een 'aanvaring' met een paal. Bij het ongeval vielen geen gewonden. (Foto's: Regio15)

RtSkDV.png

crF3TM.png

Jj2Xai.png

Den Haag - Melding van een 'verward persoon' op de Volendamlaan/heilostraat. De politie, met o.a. een onderhandelaar en hondengeleiders zijn de woning binnen gegaan. (Foto's: Dejan Jeremic)

xzvrA4.jpg

ijjzm5.JPG

pDUIod.JPG

Monster - Op de Bosweg heeft vanavond groenafval en kerstbomen in brand gestaan. Bij de brand waren veel vlammen te zien. De brandweer had de brand snel onder controle. (Foto's: Gabi Gonzalez)

YalmNS.JPG

vgagkw.JPG

DPUjX2.JPG

Den Haag - Even na tien uur vanavond is op de Neherkade een auto tegen een boom gebotst. De bestuurder verklaarde bij de politie dat hij veel te hard heeft gereden en hierdoor de macht over het stuur verloor. (Foto's: Gabi Gonzalez)

awlEur.JPG

0T5ti9.JPG

VbFhrV.JPG

rUsN1f.JPG

Vrijdag 14 oktober:

Wateringen - Vrijdagavond moest de brandweer uitrukken voor een schoorsteenbrand aan de Zwetkade Noord. Met behulp van een hoogwerker heeft de brandweer de schoorsteen geïnspecteerd. Het nader bericht was kleine brand. (Foto's: Rick Brouwer)

3EjdFp.jpg

zjqyuD.jpg

f5piwT.jpg

Vt19EU.jpg

Zaterdag 15 oktober:

Delft - Op de A13 ter hoogte van Delft-Noord is vanavond een ongeval geweest tussen twee voertuigen. In verband met de aanrijding liep het verkeer in de richting van Amsterdam enige vertraging op. (Foto's: Nick van Mourik)

6CKwr9.JPG

2Ub7iP.JPG

Smr6VB.JPG

ehBwlW.JPG

Leidschendam - Aanrijding tussen twee voertuigen op het parkeerterrein bij het Weigelia in Leidschendam. Eén persoon is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Nick van Mourik)

QiUEcE.JPG

mqHq6W.JPG

w1auyJ.JPG

ubKtYq.JPG

Fh9IlS.JPG