Nieuwsflits week 42 | Regio15.nl
DutchEnglish

Nieuwsflits week 42

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 42 in de regio hebben afgespeeld.


Zondag 16 oktober:

Den Haag - Melding van een 'voertuig te water' op de Haringkade ter hoogte van de Vijzelstraat. Brandweerduikers zijn het water in gegaan en hebben zoekslagen gemaakt. Het bleek te gaan om een fiets die in het water lag. (Foto's: Daan van den Ende)

VhHiJf.JPG

sTwG7E.JPG

9KSckP.JPG

xHxxZk.JPG

Woensdag 19 oktober:

's-Gravenzande - Op de Gasthuislaan is een aanrijding geweest tussen twee auto's. De auto's zijn beiden beschadigd geraakt, maar er is niemand gewond. (Foto's: Fred van der Ende)

MSm85g.jpg

3teBhP.jpg

qi8rPo.jpg

Wassenaar - Ongeval met twee fietsers op het Jaagpad in Wassenaar. De ambulancedienst en de traumahelikopter zijn opgeroepen. Beiden personen zijn door het ambulance personeel onderzocht. Eén persoon naar het ziekenhuis. (Foto's: Jonathan de Bruijn)

C04VCd.JPG

vfsKx8.JPG

ZxtIVt.JPG

Donderdag 20 oktober:

Naaldwijk - Brandweerlieden hebben op de Grote Woerdlaan een sloot doorzocht, nadat er een achtergelaten fiets werd aangetroffen. Er is niemand in het water aangetroffen. (Foto's: Gabi Gonzalez)

lRj9uJ.JPG

n3wJBq.JPG

Q2FbIr.JPG

64sfkm.JPG

Vrijdag 21 oktober

Den Haag - Even voor vijf uur is bij de 'rotonde' Valkenboslaan/Weimarstraat de bestuurder van een elektrische step gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. In verband met de verwondingen is het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd, de politie heeft de step in bewaring genomen tot de eigenaar deze weer ophaalt. Team Verkeer doet onderzoek naar het incident. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

OmvwYt.jpg

ZykWjm.jpg

zUXQVx.jpg

ndnDP0.jpg

Den Haag - In de bocht van de Loosduinse Hoofdstraat naar de Lippe-Biesterfeldweg is de bestuurder van een elektrische bromfiets ten val gekomen op het fietspad. Zowel ambulance als de traumahelikopter zijn ter plaatse gekomen. Waarschijnlijk schrok de bestuurder van de auto die af wilde slaan richting de Oude Haagweg, maar onbekend is waarom er op het fietspad werd gereden. (Foto's: Dejan Jeremić)

i6ObfB.JPG

Ad40D2.JPG

PxaHV7.JPG

Zaterdag 29 oktober

Den Haag - In de De Perponcherstraat gaat het fout in de keuken. De brandweer moet er aan te pas komen (foto's: Nikolai Overbeeke)

PjKWSq.jpg

ONWgs8.jpg

UbnLyk.jpg