Nieuwsflits week 44 | Regio15.nl
DutchEnglish

Nieuwsflits week 44

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 44 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 1 november:

Naaldwijk - Een ongeval op de Zandhaver is uitgelopen op een handgemeen tussen de betrokkenen. Beide personen hebben een bekeuring gekregen voor 'openbare geweldpleging'. Een van de twee bestuurders bleek ook niet te beschikken over een rijbewijs. Die persoon is ook nog bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs. (Foto's: Gabi Gonzalez)

RZDLcP.JPG

PfW0IF.JPG

Woensdag 2 november:

Rijswijk - Op de Slanke Waterbies is een steiger omgevallen. Niemand raakte daarbij gewond. De steiger is door de brandweer overeind gezet. (Foto's: Gabi Gonzalez)

3yrbJ2.JPG

ZtIhXE.JPG

CRRua7.JPG

gnm8KN.JPG

Zoetermeer - Brand geweest in een woning aan de Zuringvaart. Nader bericht: 'kleine brand'. Bewoner onderzocht op rookinhalatie, maar niet vervoerd. Een kat is uit de woning gehaald. (Foto's: Rene Hendriks)

HBAiXl.JPG

cADL1D.JPG

j1uyBx.JPG

Nootdorp - Op de Nieuwkoopseweg is een brommobiel van de weg geraakt en heeft daarbij een lantaarnpaal omver gereden. Bestuurster is onderzocht in de ambulance. (Foto's: Jim Scheffers)

wOIx2G.jpg

IaDnxR.jpg

Poeldijk - Op de Nieuweweg is vanmiddag een bestelwagen achterop een bestelbus gebotst. De bestuurder van het achterste voertuig is onderzocht, maar niet vervoerd. (Foto's: Calvin de Kleijn) 

nQ73Us.jpg

YuW0ma.jpg

zxphsd.jpg

Zondag 6 november:

Den Haag - Vanavond is de brandweer uitgerukt voor een melding van een 'gebouwbrand' bij een winteropvang bij de Sportlaan. Er zijn zo'n twintig personen geëvacueerd. Wat en of er iets in de brand heeft gestaan is niet bekend. (Foto's: Dejan Jeremic)

Xm0CN2.JPG

FBVh0F.JPG

n27UOZ.JPG