Nieuwsflits week 47 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 47

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 47 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 21 november:

Leidschendam - Op de kruising Oude Trambaan met de Veursestraatweg komen twee auto's met elkaar in botsing. De schade is fors, maar het letsel lijkt mee te vallen. De regelkast van de verkeerslichten komt goed weg (foto's: Sebastiaan Barel)

E8CatX.JPG

DlGhc9.JPG

arHiuG.JPG

qIfQ1Z.JPG

Kwintsheul - De brandweer moest er aan te pas komen toen een hovenier vanmiddag tijdens werkzaamheden een paal in de grond sloeg, die dwars door een gasleiding heen ging. Westland Infra heeft uiteindelijk het lek gedicht. (Foto's: Rick Brouwer)

J9HsBa.jpg

KyO8jw.jpg

x9DQOD.jpg

Honselersdijk - Op de Middenroute, op het terrein van Flora Holland, ontstond brand bij de accu's van een trekker van een vrachtcombinatie. Diverse brandweervoertuigen werden hiervoor gealarmeerd, maar de brand bleef beperkt. De brandweerlieden hebben de brand snel en deskundig weten te blussen. (Foto's: Fred van der Ende en Gabi Gonzalez)

gsyaJ5.jpg

mMN9bn.jpg

mW8qDq.JPG

Dzl7HM.JPG

jm8NKA.JPG

Dinsdag 22 november:

Den Haag - Rond half twee vanmiddag is de 52-ste auto tegen de poller aan gereden. Het bleek bij materiele schade. Niemand raakte gewond. (Foto's: Via de tiplijn)

7maFko.jpg

O5CjUQ.jpg

Woensdag 23 november:

Wateringen - Op de Lozerlaan is een ongeval gebeurd tussen twee voertuigen. Eén kindje is uit voorzorg onderzocht, maar niemand bleek gewond. De Lozerlaan was tijdelijk afgesloten in de richting van Wateringen. (Foto's: Ivar Gieles)

t9BZA2.jpg

t4xjLh.jpg

EMbU0E.jpg