Nieuwsflits week 48 | Regio15.nl
DutchEnglish

Nieuwsflits week 48

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 48 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 29 november:

Den Haag - Rond half negen vanavond kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Binckhorstlaan met de Zonweg. Eén van de auto's reed daarna nog een verkeerspaaltje omver. Er is een persoon onderzocht in de ambulance. Het is niet bekend of deze persoon naar het ziekenhuis is vervoerd. 

bew4SH.jpg

ymY410.jpg

kvC0ti.jpg

PLzyIs.jpg

Woensdag 30 november:

Naaldwijk - Rond tien voor half zeven kwamen een auto en twee scooters met elkaar in botsing op de Burgemeester Elsenweg, ter hoogte van de Lange Broekweg. De beide scooterbestuurders raakten daarbij gewond en zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De politie verricht onderzoek naar het ongeval. (Foto's: Fred van der Ende)

s1DfZV.jpg

RPwko3.jpg

8zntWw.jpg

uzUgx7.jpg

Vrijdag 2 december:

Den Haag - Ongeval tussen een scooter en een auto op het Jonckbloetplein. De scooterrijder is door ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Calvin de Kleijn)

wgQopu.jpg

JFtiHL.jpg

C7NuTR.jpg

Zaterdag 3 december:

Voorburg - Melding van een woningbrand in de Haasburgstraat. In de woning hebben een aantal verlengsnoeren in brand gestaan. De brand is door de brandweer geblust. (Foto's: Jim Scheffers en Nick van Mourik)

mQGtaj.jpg

RPgdsL.JPG

K5jJhV.JPG

sFU3fx.jpg

t3kgsi.JPG

L1bep2.JPG

Zaterdag 3 december:

Den Haag - In de Hellendoornstraat heeft afval in brand gestaan. De brandweer heeft de brand geblust. (Foto's: Danny Botman)

CBdqGk.JPG

1nDNvf.JPG

xUtRpY.JPG

Zondag 4 december:

Den Haag - Op het Leeghwaterplein is een scooterrijder aangereden door een automobilist. De scooterrijder is door het ambulancepersoneel onderzocht en daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: E'Andreey Gumbs)

jol93p.jpg

DKxCjE.jpg

ttpAw9.jpg