Nieuwsflits week 49 | Regio15.nl
DutchEnglish

Nieuwsflits week 49

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 49 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 5 december:

Den Haag - Voor een melding ‘woningbrand’ in Kwintsheul in de Pastoor Vinkesteynstraat, stond de brandweer vanmiddag paraat. De brandweer heeft de brand snel geblust, dat was ook het streven. Hopelijk is de schade voor de bewoners zeer beperkt gebleven. (Foto's: Gabi Gonzalez en Rick Brouwer)

UAa2gK.JPG

11O0nY.JPG

fhmOq9.JPG

WNjFat.jpg

Vrijdag 9 december:

Den Haag -  Op de Oude Haagweg ter hoogte van de Walnootstraat vond vanmiddag een kop-staart aanrijding plaats tussen twee voertuigen.  Een inzittende werd in de ambulance onderzocht. Het is niet bekend of deze naar het ziekenhuis vervoerd is. (Foto's: Nick v/d Toorn)

rGBA6L.JPG

zfDcRw.JPG

n9TCTr.JPG

fjxY9A.JPG

Den Haag - Rond tien over half zes vanmiddag is een automobilist met zijn voertuig in de Hobbemastraat tegen een boom en een geparkeerde auto gebotst. De schade was flink, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: E'Andreey Gumbs)

9RZcNa.jpg

1zXerE.jpg

yigBm1.jpg

IpkIus.jpg

bO6emC.jpg

Zaterdag 10 december:

Delft - Op de Kloosterkade zijn een aantal dakpannen bij een woning naar beneden gevallen. Om nogmaals een onveilige situatie te voorkomen heeft de brandweer de overige dakpannen recht gelegd. (Foto's: Nick van Mourik)

XwrW1C.JPG

ruvPJK.JPG

xSuYo8.JPG

QVVRh0.JPG

pVGbKK.JPG

Wateringen - Op een volkstuinencomplex aan de Veenbes was brand gemeld. Na onderzoek bleek het te gaan om het gebruik van zwavel om ongedierte in een hobbykasje te bestrijden. (Foto's: Rick Brouwer)

rswiRj.jpg

iwuvLp.jpg

m7fYav.jpg

9cdqCy.jpg

Nootdorp - Op de Dokter Bakkerenlaan is brand ontstaan onder de motorkap van een auto. De brandweer heeft het brandje geblust. (Foto's: Jim Scheffers)

JH5099.jpg

9rZ6X1.jpg

isVuy8.jpg

xmmRYD.jpg

Den Haag - Bij het Kaapseplein is een scooterrijder onderuit gegaan en hard ten val gekomen. Het slachtoffer is met spoed en onder motorbegeleiding van de politie naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: E'Andreey Gumbs)

H71SFS.jpg

S4yEe4.jpg

Den Haag - De hulpdiensten werden gealarmeerd voor een 'persoon te water' op de Dr. Lelykade. De persoon is uit het water en wordt in de ambulance verzorgd. Inzet MMT is geannuleerd. (Foto's: Herman van der Woude)

uCro2x.JPG

AtdHZA.JPG

Zondag 12 december:

Den Haag - Op de Bicnkhorstlaan is vanavond een auto tegen een boom aan gereden. De bestuurder van de auto is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: E'Andreey Gumbs)

EvYzgt.jpg

i0CPPH.jpg

Den Haag - Op De Werf is vanavond een aanrijding geweest tussen twee auto's. Het ongeval gebeurde toen één van de twee auto's achteruit, een parkeervak wilde verlaten. Bij het ongeval raakte één persoon gewond. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

Y6JjC6.jpg

923QoI.jpg

bSQaWb.jpg

wDLUeN.jpg

byTpPD.jpg