Nieuwsflits week 52 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 52

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 52 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 26 december:

Leidschendam - In de Sijtwendetunnel is vanmiddag een ongeval gebeurd. Hierom was de tunnel vanaf de A4 in de richting van Leidschendam afgesloten. (Foto's: Sebastiaan Barel)

8sVH6G.JPG

MyHqrc.JPG

QRxcdb.JPG

Dinsdag 27 december:

Rijswijk - Aanrijding tussen twee auto's op de Huis te Landelaan. Het ambulancepersoneel heeft ten minste één persoon onderzocht. (Foto's: Danny Botman)

LYFloW.JPG

Cc1Sqf.JPG

Vrijdag 30 december:Den Haag - Niet lang na het ontsteken van het (vervroegde) vreugdevuur op Scheveningen, werd gemeld dat het mogelijk zou branden op het dak van een woning aan de Jacob Pronkstraat. De brandweer werd gebeld en vanuit de hoogwerker werd het dak geïnspecteerd, maar er werd geen brand aangetroffen. (Foto's: Danny Botman)

d2e4pB.JPG

tXFvPC.JPG

fPzVsV.JPG

Den Haag - Op het Esperantoplein is laat in de avond een geparkeerde auto in brand gevlogen. Mogelijk was daarbij opzet in het spel. De bemanning van de tankautospuit van kazerne Centrum wist de brand snel te blussen. Er kon helaas niet worden voorkomen dat ook een ernaast geparkeerde auto schade opliep. (Foto's: E'Andreey Gumbs)

g2R6Et.jpg

Q2hont.jpg

RPAIlp.jpg

lOCQsA.jpg

7MsFGQ.jpg

dYjTeh.jpg

lQTbec.jpg

Zaterdag 31 december:Den Haag - De opheffingsuitverkoop bij Decor Wonen in de Megastores, met kortingen tot wel 70% trok zoveel bezoekers, dat de veiligheid van de klanten in het geding was. De manager van de winkel riep de hulp in van Handhaving en politie toen bezoekers ruzie met elkaar kregen en mensen in het gedrang kwamen. Politie en Handhaving hebben vervolgens de winkel ontruimd en die is daarna niet meer open gegaan. Dat leidde tot teleurstellingen. (Video en foto's: E'Andreey Gumbs)

96Dawa.jpg

nc4YTC.jpg

1d0a0t.jpg

Uh3ySO.jpg

PHLpar.jpg

a6jwK7.jpg

oon5cp.jpg