Nieuwsflits week 4 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 4

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 4 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 23 januari:

Den Haag - Op de Driebergenstraat ter hoogte van de Zegveldstraat heeft vanavond een aanrijding plaatsgevonden. De politie, brandweer en ambulancedienst was gealarmeerd. Het is niet bekend of het slachtoffer naar het ziekenhuis is vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

9W20mW.JPG

3Jp6Xb.JPG

tJ9MwP.JPG

Dinsdag 24 januari:

Op de kruising Laan van Wateringse Veld raakte dinsdagavond een berg met grofvuil in brand. De brandweer kwam met spoed ter plaatse. Het nader bericht was kleine brand. (Foto's: Rick Brouwer)

Wit2Yh.jpg

SEsEdQ.jpg

Xwd7pa.jpg

HlDFzd.jpg

Zaterdag 29 januari:

Zoetermeer - Op de Oostweg met de kruising Lansinghageweg zijn twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Eén persoon is door ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Jim Scheffers)

KMSfa7.jpg

NtgS59.jpg

Zondag 29 januari:

Den Haag - Op de Loevesteinlaan hebben vandalen vandalisme gepleegd bij een tram van de HTM. Volgens een beveiliger van de tram, werd de tram beschoten met balletjes uit een balletjespistool. Op 11 januari werd er op de Loevesteinlaan óók al een tram vernield. (Foto's: Ivar Gieles)

qZgGey.JPG

qgf8r3.JPG