Nieuwsflits week 8 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 8

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 8 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 20 februari:

Zoetermeer - Op de A12 in de richting is vanmiddag een auto op z'n dak terecht gekomen bij een ongeval. (Beelden: Rene Hendriks)

pKwF6J.JPG

u3r49a.JPG

Den Haag - Op de Hoogeveenlaan is een scooter in botsing gekomen met een auto. De scooterrijder is door het ambulancepersoneel onderzocht en daarna naar het ziekenhuis vervoerd. (Beelden: Ivar Gieles)

UGWLB7.JPG

ZkMVrT.JPG

lrmHQL.JPG

Woensdag 22 februari:

Poeldijk - Twee gloednieuwe auto's betrokken bij kop-staart aanrijding op de Nieuweweg. Het is altijd balen, maar één van de auto's is net een week oud en dat is dan extra zuur. Gelukkig verder geen letsel. (Foto's: Ivar Gieles)

ClmNvj.JPG

qJ83G7.JPG

j492x5.JPG

Donderdag 23 februari:

Den Haag - Door een ontsporing van een metrostel bij station Laan van Nieuw-OostIndië in Den Haag, waren de lijnen 3, 4 en de E-lijn (metro) vanmorgen enige tijd gestremd. (Foto's: Ivar Gieles)

AOi2iv.JPG

h1142V.JPG

gMzP0n.JPG

PijhyR.JPG

Den Haag - Aanrijding tussen twee auto's op het Leeghwaterplein. Beide bestuurders wilde niet vóór de komst van de politie van de sporen af, hierdoor heeft het tramverkeer vertraging opgelopen. (Foto's: Ivar Gieles)

9vAeL7.JPG

kUgr4f.JPG

97T17U.JPG

Vrijdag 24 februari:

Voorburg - In een parkeergarage aan de Parkweg is vannacht geprobeerd een auto in brand te steken via de brandstoftank. Gelukkig is het bij proberen gebleven. (Foto's: Herman van der Woude)

t5edd0.JPG

MIMKsI.JPG

mu4A10.JPG

Den Haag - Aanrijding auto vs een kindje op een fiets op de Ockenburghstraat in Den Haag. Het kindje is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Beelden: Ivar Gieles)

4DeMYs.JPG

bv986c.JPG

4qhWGt.JPG

Monster - Op de Molenweg is een automobilist met een auto door een het van een begraafplaats gereden. De bestuurder is mogelijk onwel geworden. Niemand raakte bij het ongeval gewond. (Beelden: Ivar Gieles)

xyn7kN.JPG

LGdFck.JPG

nxeYYL.JPG

t9uWt9.JPG

Zaterdag 25 februari:

Den Haag - Bij een medische noodsituatie in de Lisztstraat is de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam ingezet. De patiënt is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is meegereden met de ambulance. De arts is later door de traumahelikopter weer bij het Haga ziekenhuis opgehaald. (Beelden: Ivar Gieles en Hugo Zwarteberg)

EUEymd.JPG

yXVX5b.JPG

sfbFMo.JPG

Txf8eI.JPG