Nieuwsflits week 9 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 9

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 9 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 27 februari:

Den Haag - Vanmiddag rond vijf uur is op de kruising van de Laan van Meerdervoort met de Zonnebloemstraat een tramstel van lijn 3 bovenop een auto gebotst, waarvan de bestuurder geen voorrang had verleend. Politie, ambulance en een aantal brandweervoertuigen werden met spoed op pad gestuurd. Het viel echter reuze mee; de automobilist blek na onderzoek in de ambulance niet eens gewond te zijn. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

NAQv5S.jpg

tDPQ0k.jpg

6SPMxc.jpg

QTAFKK.jpg

VXrPvN.jpg

Dinsdag 28 februari:

Rijswijk - Een scooterrijder is vanmorgen tijdens het lessen onderuit gegaan op de Lange Kleiweg. Daarbij zijn twee geparkeerde auto's geraakt.De scooterrijder is in de ambulance verzorgd en is daarna naar het ziekenhuis vervoerd. (Beelden: Ivar Gieles)

pNUAJD.JPG

9GSbGF.JPG

8AIcga.JPG

h67vvh.JPG

Poeldijk - Een nijlgans kwam vanavond met z'n pootje vast te zitten tussen het dak van een woning en een zonnepaneel op de Laak. De brandweer heeft de gans vanuit de hoogwerker bevrijd en Theo de Wijs van de gelijknamige Dierenambulance heeft de gewonde gans meegenomen. (Beelden: Ivar Gieles)

np7Gd2.JPG

oRqnrG.JPG

uwj89p.JPG

SghlvB.JPG

WVWoXw.JPG

Woensdag 1 maart:

Kwintsheul - Vanmiddag rond kwart over vier is brand ontstaan onder de motorkap van een rijdende auto op de Heulweg. Volgens getuigen is de auto aan de kant gezet en is de brandweer gebeld. De tankautospuit van Wateringen werd gealarmeerd en de brandweermensen hebben de brand geblust. De snelle inzet kon niet voorkomen dat de auto uitbrandde. (Beelden: Mark Vrij)

3M9dG8.jpg

sB4sxr.jpg

gYZXrT.jpg

mY0htW.jpg

Donderdag 2 maart:

Voorburg - Vanavond om even voor half zeven werd de brandweer gebeld omdat er op de Willem de Bijelaan al enige tijd een kat in een boom zou zitten. De hoogwerker van kazerne Leidschendam-Voorburg werd hiervoor op pad gestuurd. Toen het bakje van de hoogwerker naderde, klom de kat in eerste instantie hogerop, maar de brandweerman wist de kat langzaam naar beneden te praten. Toen het baasje de kat uiteindelijk wilde pakken, verzette het beestje zich zodanig dat het baasje de kat moest loslaten, waarop de kat vluchtte. Laten we maar hopen dat uiteindelijk alles op z'n pootjes terecht komt. (Beeld: Bob van Keulen)

xkxc4L.jpg

9zC54w.jpg

Vrijdag 3 maart:

Den Haag - Vanavond omstreeks kwart over tien is een fietser in de Goudenregenstraat aangereden door een auto. De voorruit van de Tesla raakte daarbij zwaar beschadigd. De fietser kon zelf de ambulance in lopen, maar werd later toch - zonder spoed - naar het ziekenhuis vervoerd. (Beeld: Nikolai Overbeeke)

UxlAsz.jpg

mjCQNL.jpg

tTXzbA.jpg

MuqJdm.jpg

sj5FBc.jpg

Zaterdag 4 maart:

Den Haag - Vanavond rond tien voor tien zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen op de Neherkade nabij de Hildebrandstraat. De schade aan beide voertuigen was groot, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Beide auto's zijn door een berger vervoerd. (Beelden: Herman van der Woude)

LCE7QE.JPG

UcIh3E.JPG

bXH1OG.JPG

rzukIn.JPG

se2RKf.JPG

WL7zBh.JPG

lt9teI.JPG