Nieuwsflits week 10 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 10

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 10 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 6 maart:

Op de Gerrit van der Veenlaan zat een ekster vast in gaas. De dierenambulance heeft de ekster losgemaakt en daarna meegenomen naar een vogelopvang. (Beelden: Ivar Gieles)

LOWmge.JPG

NRWnUi.JPG

YAuFjj.JPG

vQ1T86.JPG

Donderdag 9 maart:

Kwintsheul - Rond vijf voor zes vanmiddag ontstond brand in de keuken van een benedenwoning aan de Leeuwerik. Buren hebben de bewoonster uit de woning geholpen en hebben het brandje geblust. Daarbij moest een ruit worden geforceerd. De brandweer heeft een nacontrole gedaan en heeft de woning geventileerd. Drie personen zijn door het ambulancepersoneel onderzocht op rookinhalatie. (Beeld: Ivar Gieles)

H5hTN8.JPG

DtLsod.JPG

59HqoA.JPG

i0k5AX.JPG

9Q6idX.JPG

UwGIBw.JPG

Vrijdag 10 maart:

's-Gravenzande - Vanmiddag rond kwart voor vijf werd op de Vreeburghlaan een auto van een pizzeria aangereden door een andere personenauto. De schade was flink. De bestuurster van de andere personenauto is in de ambulance verzorgd, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Beelden: Fred van der Ende)

jRLw12.jpg

tsER05.jpg

vJy0LE.jpg

L74CeX.jpg

Den Haag - De brandweermensen van kazerne Scheveningen moesten rond kwart over zes uitrukken naar de Beeklaan. Aan de achterzijde van het Willem Dreeshuis hing de zonwering los en dat kon voor gevaarlijke situaties zorgen. Vanuit de hoogwerker is de zonwering veiliggesteld. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

rDQMvB.jpg

ifxRJw.jpg

StRzHG.jpg

lhVjBO.jpg

ah1bR1.jpg