Nieuwsflits week 11 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 11

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 11 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 15 maart:

Den Haag - Aanrijding meerdere voertuigen op de A12 richting Den Haag vlak voor tankstation Knorrestein. Eén persoon is gewond geraakt. Twee rijstroken waren afgesloten. (Beelden: Jim Scheffers)

piDN9h.JPG

vauH0H.JPG

0Fibcj.JPG

Vrijdag 17 maart:

Zoetermeer - Een man heeft vandaag zijn katten op straat gedumpt. De katten zijn opgevangen door de dierenambulance. De man is aangehouden voor het dumpen van de katten. De zaak wordt overgedragen aan de dierenpolitie.  (Beelden: Ivar Gieles)

0BwwpU.JPG

XqkPzN.JPG

2kUUq2.JPG

4CaMHt.JPG

Zaterdag 18 maart:

Den Haag - Bij de Eindstede is vandaag ook een kat gedumpt. De dierenambulance heeft het beestje opgevangen. De dierenpolitie gaat een onderzoek instellen, naar wie mogelijk de kat heeft gedumpt. (Beelden: Ivar Gieles)

Q28kq5.JPG

8Ne11A.JPG

MgJmQn.JPG

Zondag 19 maart:

Wassenaar - Op de Hofcampweg was een bootje door onbekende oorzaak aan het zinken. De brandweer is ter plaatse geweest ivm een verontreiniging van het wateroppervlak. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

fsv6PF.jpg

aygVRD.jpg

9qsfRs.jpg

Yleiuj.jpg