Nieuwsflits week 12 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 12

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 12 in de regio hebben afgespeeld.


Den Haag - Auto vs fiets op de Plesmanlaan. De fietser is door ambulancepersoneel onderzocht. (Beelden: Ivar Gieles)

SYCJWZ.JPG

EXRemO.JPG

Dinsdag 21 maart:

Wateringen - Brandje ontstaan na werkzaamheden aan een woning op de Noordweg. Er is niet opgeschaald, dus het bleef bij een 'kleine brand'. De brandweer heeft naast de bluswerkzaamheden ook sloopwerkzaamheden moeten verrichten.  (Beelden: Nick v/d Toorn)

6WOx4D.JPG

XrgAJd.JPG

x1D6bp.JPG

jfAIYr.JPG

Den Haag - Op de Van Alkemadelaan is een kinderfiets naast de waterkant aangetroffen. De brandweer heeft een kijkje genomen bij het water. Er is niemand in/bij aangetroffen. (Beelden: Rene Hendriks)

bacB3T.JPG

PRjOoT.JPG

BOEQOE.JPG

Woensdag 22 maart:

Den Haag - Ongeval tussen een auto en een bezorg scooter op de Loevesteinlaan kruising Roemer Visscherstraat. De scooterrijder is naar het ziekenhuis vervoerd. (Beelden: Ivar Gieles)

hxw74T.JPG

8kx0wL.JPG

S5Bwnr.JPG

Donderdag 23 maart:

Den Haag - In de Wolmaransstraat vond vanmiddag een ongeval plaats tussen een scooter en een personenauto. De scooterrijder is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Beelden: Nick v/d Toorn)

McfsAP.jpg

4EkkTq.JPG

uxDAse.jpg

Den Haag - Ook op de Erasmusweg ter hoogte van de Vrederustlaan kwamen vanmiddag een personenauto een een scooter met elkaar in botsing. Ook hier moest de bestuurder van de scooter in de ambulance worden onderzocht. De Erasmusweg was tijdens het incident tijdelijk gestremd in de richting van de Loevesteinlaan. Het is niet bekend of de scooterbestuurder naar het ziekenhuis is vervoerd. (Beelden: Nick v/d Toorn)

2p2Xr0.JPG

FgBwG7.JPG

Woensdag 22 maart:

Leidschendam - Vanavond is er brand uitgebroken in een kamer bij het Schakenbosch. De brandweer heeft de brand met 'e'en straal hoge druk geblust. Er is niemand gewond geraakt. (Beelden: Koen Jongen)

vLRZn9.JPG

BeT1MA.JPG

7yptXF.JPG

Vrijdag 25 maart:

Den Haag - Gaslekkage ontstaan tijdens werkzaamheden bij de Deimanstraat. De brandweer is ter plaats geweest en heeft de situatie veilig gesteld. (Beelden: Nick v/d Toorn)

kkMVjC.JPG

6KyPKj.jpg