Nieuwsflits week 13 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 13

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 13 in de regio hebben afgespeeld.


Donderdag 30 maart:

Den Haag - Op de Zuiderparklaan / Apeldoornselaan zijn een fietser en een auto met elkaar in botsing gekomen. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. (Beelden: Nick v/d Toorn)

7fGTMB.JPG

R5kOPm.JPG

xXNcQb.JPG

Vrijdag 31 maart:

Den Haag - Een koolmees kwam terecht in een luchtafvoer van een CV aan de Dalerveenstraat. Medewerkers van de Dierenambulance hebben het diertje weten te vangen en na controle weer uitgezet in de natuur. (Beelden: Ivar Gieles)

66iipB.JPG

nkNjHl.JPG

YLyqFj.JPG

jcFJ3u.JPG

Den Haag - Aanrijding tussen een tram en een auto op de Noodweg kruising Laan van Wateringseveld. Bij het ongeval raakte niemand gewond. (Beelden: Nick van Mourik)

cILjeY.JPG

Wb7U8C.JPG

kiQUqH.JPG

9r0iid.JPG

Den Haag - Ongeval tussen twee voertuigen op de Ypenburgse Stationsweg. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. (Beelden: Brian Roeten)

75Surd.jpg

kXjd6q.jpg

AD4Ilh.jpg

qydPcX.jpg

Zaterdag 1 april:

Den Haag - Aanrijding tram en auto op de Van Boetzelaerlaan. Niemand per ambulance vervoerd. De tram wordt teruggereden naar de remise. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

QBkRiV.jpg

ftjDVN.jpg

42Ek31.jpg

0Zzg7Z.jpg