Nieuwsflits week 16 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 16

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 16 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 17 april:

Den Haag - In de nacht van zondag op maandag omstreeks half drie heeft op de Isingstraat een auto in brand gestaan. Ook een ernaast geparkeerde auto heeft forse schade opgelopen. De brandweer heeft de brand geblust, maar kon niet voorkomen dat beide auto’s achterbleven met forse schade. (Beelden: Sander Paardekooper)

Dwf8ts.JPG

BNNJpW.JPG

RcidD4.JPG

7DeCwY.JPG

UxX1q4.JPG

Rijswijk - Vanmiddag is er een brandje geweest in het trappenhuis van een appartementencomplex. De brand was snel onder controle en er is niemand gewond geraakt. (Beelden: Sebastiaan Barel)

w8WIIX.JPG

cxpfQK.JPG

v821Ah.JPG

Wassenaar - kop-staart aanrijding drie voertuigen op de N44 bij Wassenaar op de rijbaan richting Den Haag. Er vielen geen gewonden. (Beelden: Herman van der Woude)

OwzJMt.JPG

TsePW1.JPG

Sm1z8W.JPG

Dinsdag 18 april:

Honselersdijk - Vanmorgen rond zeven uur kwamen op het kruispunt van de Zwethlaan met de MiddelBroekweg een auto en een scooter met elkaar in botsing. De scooterrijdster is in de ambulance onderzocht. Het is niet bekend of zij ook is vervoerd. (Beelden: Fred van der Ende)

xQ6zuk.jpg

TPhNd3.jpg

5K5c6c.jpg

Zoetermeer - Tijdens dakwerkzaamheden bij het Alfrink College op de Werflaan  is rook de ventilatie van het pand in gekomen. School is ontruimd en er is op voorhand een ambulance gealarmeerd ivm evt. rookinhalatie. (Beelden: Rene Hendriks)

rajkha.JPG

JDA5KP.JPG

6BXnUZ.JPG

Zoetermeer - Een kauw zat vast in het schoorsteenkanaal van een woning aan de Chopinrode. Medewerker van de Dierenambulance heeft de kauw bevrijd en later weer vrijgelaten in de natuur. (Beelden: Ivar Gieles)

14cgDM.JPG

hw01wh.JPG

3IAwme.JPG

Den Haag - Een kermisexploitant heeft zich vanmiddag vastgereden op het Statenplein in Den Haag. De vrachtwagencombinatie is uiteindelijk losgetrokken door berger Vreugdenhil. (Beelden: Nicky Pronk)

jugIqH.jpg

fBDF8l.jpg

7jJMsY.jpg

LK9BoT.jpg

Rijswijk - Het busplatform van station Rijswijk was enige tijd afgesloten ivm een voorwerp dat in een bus was achtergelaten. Na onderzoek bleek er niets aan de hand en werd het busplatform weer vrijgegeven. (Beelden: Sebastiaan Barel)

hMP65s.JPG

oh2wTV.JPG

zyF9A5.JPG

Woensdag 19 april:

Den Haag - Op de Loosduinse Hoofdstraat kruising Lozerlaan is een fietser aangereden door een auto. De fietster is door het ambulancepersoneel zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. (Beelden: Nick van Mourik)

LmdwnL.JPG

SzIoHw.JPG

83iE53.JPG

IVBx7m.JPG

Den Haag - Inzet ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT voor een medische noodsituatie binnenshuis op de Melis Stokelaan. (Beelden: Nick van Mourik)

ioAxk3.JPG

htUOOJ.JPG

Hxf4Gw.JPG

Donderdag 2- april:

Voorburg - Kop-staart aanrijding drie auto's op de Prins Bernhardlaan met de Sint Martinuslaan. Er zijn enkele inzittenden onderzocht. (Beelden: Sebastiaan Barel)

vM8YXZ.JPG

JVzjHP.JPG

WVg0ru.JPG

Vrijdag 21 april:

Den Haag - Aanrijding auto vs fiets op de De Genestetlaan kruising Paets van Troostwijkstraat. Een kindje wat achterop de fiets zat is door het ambulancepersoneel onderzocht. Zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het kindje heeft van politieagenten een traumabeertje gekregen. (Beelden: Nick van Mourik)

[r15video]20230421-DeGenestetlaan.mp4" type="video/mp4" />

33ylHu.JPG

0FqoVW.JPG

lEaZUE.JPG