Nieuwsflits week 18 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 18

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 18 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 2 mei:

Den Haag - Bij een medische noodsituatie in een woning is vanmiddag de politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam ingezet. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

QXcS6n.png

nKauZF.png

y7iwUw.png

Den Haag - In de Edisonstraat is vanavond een verward persoon uit een woning gehaald. Hij/zij is vervoerd naar de Opvang Verwarde Personen. De straat was geruime tijd afgesloten. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

g5QSMm.jpg

c18CMD.jpg

bTO3w2.jpg

BORe1q.jpg

Donderdag 4 mei:

Den Haag - Bij een ongeval op De Werf tussen een motor en een personenauto raakte vanmiddag de motorrijder gewond. Het slachtoffer is gecontroleerd in de ambulance en later naar het ziekenhuis vervoer. Het verkeer werd tijdelijk geregeld door verkeersregelaars. (Beelden: Nick vd Toorn)

w23J5O.jpg

9OTrMT.JPG

ciJC5u.jpg

Vrijdag 5 mei:

Den Haag - Vanavond rond kwart over acht is op de Dedemsvaartweg een maaltijdbezorger op zijn scooter aangereden door een afslaande auto. De scooterrijder is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

AXa1Mx.JPG

zFirSv.JPG

lIX1Bi.JPG

HNvqWf.JPG

Zaterdag 6 mei:

Den Haag - Ongeval tussen twee voertuigen op de Waldeck Pyrmontkade. Er zijn twee personen door het ambulancepersoneel onderzocht. (Beelden: Nick vd Toorn)

GTgWGx.JPG

NzIgmj.JPG

Aob2gd.JPG

Den Haag - Op de Elisabeth Brugsmaweg is een automobilist tegen een boom gebotst. De hulpdiensten zijn ter plaatse geweest. Het letsel viel gelukkig mee. (Beelden: Ivar Gieles)

vdMe16.JPG

bqxVJN.JPG

h5SVWB.JPG