Nieuwsflits week 23 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 23

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 23 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 7 juni:

Den Haag - Op de Meppelweg is een kraai, die vastzat in een put, door de dierenambulance gevrijd. De kraai is meegenomen naar de vogelopvang. (Beelden: Ivar Gieles)

SM7qq1.JPG

jEfm8i.JPG

bzPmpN.JPG

Donderdag 8 juni:

Den Haag - Op de kruising Loosduinseweg/Valkenboslaan raken twee auto's elkaar. Eén van de twee komt tegen een paal tot stilstand. Er wordt zelfs een traumaheli gealarmeerd, maar hun inzet wordt geannuleerd. Uiteindelijk wordt er niemand naar het ziekenhuis. Wel moet één van de bestuurders mee naar het bureau, na een positieve drugstest (foto's: Nicky Pronk)

IvELld.jpg

QReAaa.jpg

E4Vtnd.jpg

Zaterdag 10 juni:

Zoetermeer - Brandweerlieden werden vanavond rond zeven uur op verzoek van de Dierenambulance naar de Samanthgang gestuurd. Daar waren enkele jonge Vlaamse Gaaien in een nest in een boom in problemen geraakt. Eén hing uit het nest, met z'n pootjes aan een takje en de ander was uit het nest gevallen. Een brandweerman heeft het eerste vogeltje bevrijd en na inspectie is deze terug in het nest gezet. De andere Vlaamse Gaai was er minder aan toe en die is meegenomen naar de vogelopvang. (Foto's: Jaleen van Oostrum)

xV2dKD.jpg

jdbbfG.jpg

PsRBnP.jpg

xiZ5i5.jpg

xnfM1Q.jpg

wnP3K6.jpg

Zondag 11 juni:

Rijswijk - Dierenambulance en brandweer hebben zich vanmorgen op de kruising Generaal Spoorlaan/Steenvoordelaan bekommerd om een jonge kauw, die ondersteboven in een boom hing, met zijn pootje vast aan een takje. Het diertje is bevrijd en meegenomen naar de vogelopvang. (Beeld: Ivar Gieles)

6vEKYv.JPG

YPsqVh.JPG

zy5P62.JPG

kcMtSy.JPG

ZkGJjo.JPG

Den Haag - Omwonenden belden vanmorgen met de Dierenambulance omdat er volgens hen al enkele dagen een kat hoog in een boom vast zat op de Beresteinlaan met de Meppelweg. De Dierenambulance beschikt niet zelf over hoogwerkers en daarom werd de hulp van de brandweer ingeroepen. Tezamen met een brandweerman is een medewerker van de Dierenambulancde in het bakje van de hoogwerker omhoog gegaan en werd de kat bevrijd. De Dierenambulance heeft de kat meegenomen. (Beeld: Ivar Gieles)

47VFyU.JPG

hy3ywG.JPG

IfvTdw.JPG

LOmqp9.JPG

FDImAq.JPG

Zondag 11 juni:

Den Haag - Op de Hengelolaan met de kruising Randveen is een fiets tegen een auto gebotst. De fietser is door het ambulancepersoneel onderzocht. (Beelden: Ivar Gieles)

dwbJ3M.JPG

pmaEij.JPG

syQMmY.JPG

Den Haag - Het arrestatieteam heeft een instap gedaan in een woning aan het Hoogveen. (Beelden: Daan van den Ende)

bWcEir.JPG

u4jI8B.JPG

mqlmr7.JPG