Nieuwsflits week 24 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 24

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 24 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 12 juni:

Voorburg - Aanrijding met beknelling vanmiddag in de Vliettunnel van de N14 (A4 richting Wassenaar). Het ingesloten verkeer moest worden weggeleid. (Beelden: Rene Hendriks)

l05J7c.JPG

tXhmoN.JPG

KNICju.JPG

Woensdag 14 juni:

Den Haag - Op de Beeklaan zijn een personenbusje een en auto met elkaar in botsing gekomen. Voor zover bekend is er bij het ongeval niemand gewond geraakt. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

kFdQmI.jpg

9KTYWA.jpg

jzar0j.jpg

bFU9t5.jpg

Rijswijk - Tijdens een feestje in een woning op de Jozef Israelslaan is een man van een balkon gevallen. De man is door het ambulancepersoneel behandeld. (Beelden: Donny Kooistra)

CAckqg.JPG

lRcPwa.JPG

Donderdag 15 juni:

Den Haag - De Emmastraat was vanochtend afgezet ivm de vondst van een verdacht pakket. Een filiaal van de Albert Heijn was ontruimd. (Beelden: Sebastiaan Barel)

JL4koi.JPG

XhEWsL.JPG

yLlpOq.JPG

Vrijdag16 juni:

Monster - In de Burgemeester Kampschoerstraat breekt vanavond brand uit in een schoorsteen. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de schoorsteen geramoneurd. De politie heeft de bewoner streng aangesproken omdat deze mogelijk tijdens het reinigen van het schoorsteenkanaal middelen heeft gebruikt wat de brand heeft veroorzaakt. (Beelden: Ivar Gieles)

yT3VKM.JPG

HACuQz.JPG

id7ErS.JPG

jiQqSO.JPG

Zondag 18 juni:

Den Haag - Op het Pinksterbloemplein is de opzittende van een scootmobiel te water geraakt. Door voorbijgangers uit water geholpen en door ambulancepersoneel onderzocht. De man kan zijn weg vervolgen. (Beelden: Nick vd Toorn)

U4CC5Y.jpg

bMPq5q.jpg

wQGNJB.jpg

Den Haag - Aanrijding twee auto's op de Stadhouderslaan met de Cornelis de Wittlaan. Flinke schade aan de voertuigen, maar geen gewonden. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

SkR1Wd.jpg

RAmYL2.jpg

PIookX.jpg

R7MWCX.jpg

Wassenaar - Op de Starrenburglaan vloog een ontsnapt papegaaitje in een boom. Met hulp van de brandweer, die een straaltje water inzette, is Lorre weer terug bij het baasje. (Beelden: Herman van der Woude)

jfGkSg.jpg

gmHIII.jpg

PKQHzh.jpg