Nieuwsflits week 25 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 25

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 25 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 19 juni:

‘s-Gravenzande - Bij een vestiging van de Jumbo bij de Graaf Willem II Straat heeft vanmiddag een brandje gewoed. De brand ontstond in een machine waarin karton wordt geperst. De brandweer heeft de brand geblust. De winkel was tijdelijk ontruimd. (Beelden: F vd Ende)

LDznEl.jpg

wf1uzq.jpg

4PmCzi.jpg

Den Haag - Op de Zoetermeerse Rijweg is een automobilist tegen en lantaarnpaal gebotst. De automobilist is vervolgens verder gereden en zo’n 50 meter verderop in de berm tot stilstand gekomen. (Beelden: Sebastiaan Barel)

QTYU9Q.jpg

1oL93T.jpg

Sx9Tip.jpg

Woensdag 21 juni:

Den Haag - Op het Rijswijkseplein zijn twee auto's tegen elkaar gebotst. Er is ten minste één persoon door het ambulancepersoneel onderzocht. (Beelden: Ivar Gieles)

lH4JOO.JPG

V3yzpX.JPG

1XWT49.JPG

Den Haag - Bij de Zoutkeetsingel is de situatie na een ongeval uit de hand gelopen. Hierom werd er veel politie ingezet. De politieberger heeft een scooter of motor meegenomen. (Beelden: Ivar Gieles)

pBgjnw.JPG

saMDdK.JPG

E6VPoe.jpg

Vrijdag 23 juni:

Delfgauw - Langs de N470 is een schaap te water geraakt. De brandweer heeft het schaap bevrijd en op het droge geholpen. (Beelden: Ivar Gieles)

DRS6FN.JPG

8z71D4.JPG

bD3M7B.JPG

YadXbd.JPG

Den Haag - Op de Melis Stokelaan is een auto op z'n kop terecht gekomen bij een ongeval. Het lijkt erop dat de auto die op z'n kop terecht is gekomen, een geparkeerd voertuig heeft geraakt. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. (Beelden: Ivar Gieles)

pH9kEX.JPG

UkWkls.JPG

urfLRk.JPG

LEPJ3W.JPG

Den Haag - De brandweer heeft vanmiddag in de Grovestinstraat de vakantie gered van een paar bewoners, die per ongeluk een of meerdere paspoorten in een ondergrondse container hadden gegooid. (Beelden: Ivar Gieles)

GxE9AG.JPG

s3HEmX.JPG

afNNz1.JPG

IBskPk.JPG

Zaterdag 24 juni:

Den Haag - De brandweer werd zaterdagmiddag gealarmeerd vanwege een gebouwbrand in een pand aan de Rijswijkseweg. Ter plaatste bleek er een brandje te woeden in een oude parkeergarage van een voormalig kantoorpand nabij het treinspoor. Een stapel afval bleek in brand te staan, waardoor er de nodige rookontwikkeling te zien was. De brand was snel geblust door de brandweer. (Foto's: Sander Paardekooper)

sb0LIN.JPG

fnx97k.JPG

2ORLav.JPG

Lj8L1N.JPG