Nieuwsflits week 26 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 26

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 26 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 26 juni:

Scheveningen - Op het Zuiderstrand worden door de EOD 21 granaten tot ontploffing gebracht. Het is niet duidelijk waar die vandaan komen (Beeld: Nicky Pronk)

WKC8Uq.JPG

Wassenaar - De hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter met het MMT, zijn vanmiddag ingezet op de Van Duivenvoordelaan, voor een onwelwording van een fietser. De fietser is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Beeld: Koen Jongen)

0HqBla.JPG

Y8vF7q.JPG

HvSf6m.JPG

Leidschendam - Bij het Neherpark heeft een scooter in brand gestaan. Een bezoeker van een nabijgelegen restaurant heeft met een schuimblusser erger voorkomen, en de brandweer maakte de klus af. (Beeld: Rene Hendriks)

quCGao.JPG

LCnNLf.JPG

d0UBxu.JPG

Den Haag - Halverwege de avond kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Loosduinsekade en de Spakenburgsestraat. De bestuurder van één van deze auto's reed tegen de richting in over de Spakenburgsestraat om in te voegen op de Loosduinsekade, waar de andere bestuurder volgens omstanders te hard zou hebben gereden. Het gevolg was in totaal 4 beschadigde auto's, waarbij de bestuurder die al over de Loosduinsekade reed over de kop is is geslagen en op de zijkant tot stilstand is gekomen. Het belangrijkste; niemand raakte gewond. (Beeld: Dejan Jeremić)

wOD6AI.JPG

vxr4rB.JPG

QzZCfT.JPG

Maasdijk - De tankautospuit van kazerne Maasdijk werd rond negen uur vanavond naar de Blauwhek gestuurd voor een bermbrand. Hoogstwaarschijnlijk heeft iemand zonder na te denken een brandende peuk of iets dergelijks uit een auto naar buiten gegooid. (Foto's: Gabi Gonzalez)

Slbcgv.jpg

al9jn1.jpg

pqtesY.jpg

NCqD94.jpg

Gcl6TO.jpg

Dinsdag 27 juni:

Monster - Een automobilist is vanmorgen op de Rijnweg de macht over het stuur verloren en is toen met zijn auto op een geparkeerde auto gebotst. De schade aan de auto's is aanzienlijk. De automobilist is in de ambulance verzorgd. (Beeld: Fred van der Ende)

qUVgoE.jpg

LJ2ugB.jpg

FVK758.jpg

beZ2LM.jpg

Den Haag- Bij een kop-staart aanrijding op de Parallelweg raakte vanmiddag een persoon gewond. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger heeft beide voertuigen geborgen. (Beeld: Ivar Gieles)

7vwPZf.JPG

omtSsZ.JPG

Y2n1yX.JPG

qQy8sN.jpg

Dn Haag - Op de Eisenhowerlaan heeft een ongeval plaatsgevonden tussen twee auto's. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. (Beelden: Nicky Pronk)

LeN3wS.JPG

ATGU6A.JPG

oHpg4N.jpg

2E8emO.jpg

Woensdag 28 juni:

Pijnacker - Vanmiddag rond kwart over vijf werden ambulancedienst en traumahelikopter met het MMT gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een pand aan de Floralaan. De traumahelikopter uit Rotterdam is in de omgeving geland en is na deze inzet doorgevlogen naar een inzet in Den Haag. (Beeld: Patrick van der Helm en Jim Scheffers) 

02cbsa.jpg

nVEnxp.JPG

7YEMCe.JPG

GVrCZa.jpg

Den Haag - Bij een aanrijding tussen een personenauto en een voetganger raakte vanavond de voetganger gewond. Het ongeval vond plaats op de Sportlaan. De voetganger is door het ambulancepersoneel verzorgd en zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd (Beeld: Nikolai Overbeeke) 

6emJ3z.jpg

Wi25n1.jpg

LShbeF.jpg

Den Haag - Op de Erasmusweg vond vanavond een ongeval plaats tussen ene tram en een personenauto. Bij het ongeval raakte één persoon lichtgewond, welke na controle door het ambulancepersoneel niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Beelden: Ivar Gieles)

xjMtBQ.JPG

yVNCD9.JPG

b0SzDs.JPG

2PIbln.JPG

Den Haag - Vanavond raakte een fietser gewond nadat deze op de Loosduinsekade in botsing was gekomen met een personenauto. De Loosduinsekade was tijdelijk vanaf de Paul Krugerlaan in de richting van het centrum gestremd. Het slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Er volgde geen verdere verkeersonderzoek door de politie. (Beelden : N. v/d Toorn)

UG8G7C.JPG

GBlA9u.JPG

7WNOrM.JPG

I1iuWI.JPG

VX0rKW.JPG

Donderdag 29 juni:

Zoetermeer - Een complex met ouderenwoningen aan het Mosgroen is ontruimd geweest ivm een mogelijke gaslekkage in de kelder. (Beelden: Ivar Gieles)

LA88tX.JPG

WWLC4z.JPG

1zR4Vk.JPG

Vrijdag 30 juni:

Den Haag - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn ingezet voor een medische noodsituatie op de Heernesse. (Beelden: Nick vd Toorn)

CznYIh.JPG

0Oo9RS.JPG

OYg7sL.JPG

Zaterdag 1 juli:

Den Haag- De traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam is gealarmeerd ivm een medische noodsituatie bij de Meppelweg. (Beelden: Nick vd Toorn)

p8Wc4q.JPG

I1e0Vw.JPG

hJP0Wa.JPG

Den Haag - Inzet politiemensen met vesten en de politieheli ivm een incident in de Coevordenstraat  waar een vuurwapen zou zijn gezien. Bleek op een misverstand te berusten. (Beelden: Donny Kooistra)

Yg4qqj.JPG

ZkrvMc.JPG

Zondag 2 juli:

's-Gravenzande - De Maasdijk is bij 's-Gravenzande in beide richtingen afgesloten ivm botsing tussen twee auto's. Eén inzittende wordt in de ambulance verzorgd. (Beelden: Ende Media)

RcPqqR.jpg

eYVHpG.jpg

1Q6koO.jpg