Nieuwsflits week 28 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 28

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 28 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 11 juli:

Den Haag - Vanochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen twee voertuigen in de Goudenregenstraat. Bij het ongeval is één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

X7cJwM.jpg

0REyow.jpg

LzPpGa.jpg

Dvylce.jpg

Cpgb6u.jpg

Vrijdag 14 juli:

Den Haag - Aanrijding tussen twee auto's op de Johan de Wittlaan. Enkele inzittenden zijn onderzocht, maar hoefden niet te worden vervoerd. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

F5jzuZ.jpg

3wEweC.jpg

neskef.jpg

xSAOZH.jpg

Den Haag - In een woning in de Datheenstraat heeft vanavond een brand gewoed. De brandweer heeft de woning geventileerd. Toegesneld ambulancepersoneel heeft ten minste één persoon onderzocht op rookinhalatie. (Beelden: Nicky Pronk)

TBqGks.jpg

Dmae8w.jpg

fSPwEF.jpg

2DmWb6.jpg

Nootdorp - Op de 'S-Gravenweg ontstaat een botsing tussen een personenauto en een crossmotor. Beide voertuigen lopen flinke schade op, maar het letsel valt zo te zien erg mee (foto's: Herman van der Woude)

bjofTj.JPG

hpKEhh.JPG

Dob2pn.JPG

Zaterdag 15 juli:

Wateringen - Twee auto's kwamen vanmorgen rond 11.10 uur met elkaar in botsing op de kruising van de 's-Gravenzandseweg met de Naaldwijkseweg. Beide auto's liepen daarbij flinke schade op. Er is een inzittende onderzocht in de ambulance, maar die hoefde niet te worden vervoerd. Een berger heeft beide auto's afgevoerd. (Beeld: Mark Vrij)

eiyZXt.jpg

XRWq8y.jpg

u4oFkN.jpg

46IS9G.jpg

Zondag 16 juli:

Den Haag - Eén van onze trouwe volgers kwam op het Zuiderstrand deze onfortuinlijke politiewagen tegen waarvan de bestuurder zich had vastgereden in het mulle zand. (Beelden: R.J.)

1ykJjC.jpg

Den Haag - De KNRM heeft vanmiddag een rib die in de problemen zat geassisteerd. (Beelden: Nicky Pronk)

fYBcxS.JPG

Fyj4Ga.JPG

bPWoLl.JPG

j1ofPv.JPG