Nieuwsflits week 31 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 31

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 31 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 2 augustus:

Wateringen - In de Radijsstraat stond vanmiddag door de harde wind een steiger op omvallen. De brandweer wist erger te voorkomen door de steiger af te breken c.q. demonteren. (Beeld: Lucien de Vries en Rick Brouwer)

age5CR.jpg

2y2rg5.jpg

XCZkSx.jpg

Lpjeem.jpg

2IQKQP.jpg

l6D2r7.jpg

DTGgWt.jpg

Voorburg - Vanavond rond acht uur kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing op de kruising van de Prins Bernhardlaan met de Laan van Nieuw Oosteinde. Er is een ambulance ter plaatse geweest. Het is niet bekend of er iemand is vervoerd. Verkeer richting Den Haag was tijdelijk gestremd. Twee bergers hebben de auto's afgevoerd. (Beeld: Herman van der Woude)

ku56RW.JPG

yoN24i.JPG

l9dGMa.JPG

P8Nhyi.JPG

2ZBZ4U.JPG

Zondag 6 augustus:

Zoetermeer - Bij de Madame Curiesingel is een zwaan gebeten door een hond. De zwaan is meegenomen door de dierenambulance. (Beelden: Ivar Gieles)

ku8WHc.JPG

T4VoBR.JPG

Den Haag - Op de Balsemienlaan in Den Haag is een boompje omgevallen en tegen een geparkeerd voertuig aan gekomen. De brandweer is ter plaatse en gaat de boom van het voertuig verwijderen. (Beelden: Nick vd Toorn)

j3ISpS.JPG

XbSRGy.JPG

kiCEKz.JPG

e32TBs.JPG